Mihai de la 3 Sud Est, internat la terapie intensivă. Artistul a fost diagnosticat cu COVID-19

Ultima actualizare: 20-11-2020 12:17
3 sud est
Facebook.com

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este bolnav de COVID-19 și se află internat la Spitalul Municipal Medgidia.

Mihai Budeanu a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar ulterior, în cursul zilei de joi 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Artistul în vârstă de 44 de ani nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea primi tratamentul cu plasmă autoimună. Sursele medicale susțin că din cauza greutății, artistul respiră foarte greu. 

Mesajul colegilor lui Mihai Budeanu pe pagina oficială de Facebook a trupei: ”Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 şi este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă şi tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie.
Vă ţinem la curent cu starea lui Mihai”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO