Memorialul Colectiv, batjocorit cu mesaje electorale: „Este o lipsă de empatie”. FOTO

Ultima actualizare: 20-04-2019 12:47
colectiv
Asociatia Colectiv GTG 3010

Memorialul amenajat în fața clubului Colectiv, pentru victimele incendiului din 30 octombrie 2015, a fost batjocorit. Pe soclul în formă de semisferă și pe altar au apărut stickere cu un mesaj electoral.

Președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a condamnat acest act de barbarism, subliniind că incidentul este o „dovadă de ticăloșie și lipsă de empatie”.

Mesajul integral al lui Eugen Iancu

“Colectiv este despre viață și moarte, despre durerea părinților ai căror copiii au murit, despre copilăria celor rămași fără părinți, despre singurătatea soților rămași fără pereche și da este despre corupție, despre lăcomie, despre lașitate, despre lipsă de profesionalism și de asumare, despre lipsa de implicare a unor procurori mult prea dornici să acopere mizeria unor indivizi ridicați pe piedestal, despre lipsa justiției și despre amestecul politicului în toate.

A folosi Colectiv în mizerabile campanii electorale, a te folosi de durerea noastră pentru a-ți ataca rivalul politic sau pentru a-ți promova interesul personal sau de grup este dovadă de ticăloșie și lipsă de empatie.

Niște nemernici și au permis să lipească aceste etichete greu de dezlipit pe monumentul dedicat celor 64 de victime cât și pe altarul de la Colectiv.

Acolo te duci și aprinzi o lumânare și poate spui o rugăciune, sau transmiți un gând bun, atăt. Vrem respect”, a scris Eugen Iancu, pe Facebook.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO