Loteria bonurilor fiscale, extragerea din iunie 2016. Care sunt bonurile castigatoare pentru luna mai

Ultima actualizare: 22-06-2016 01:19
Bon fiscal, loteria bonurilor

Bonurile fiscale emise in data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 - 31 mai 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, scrie Agerpres.

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. 'Loteria Romana' (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administraţie fiscala din structura ANAF.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO