Liderul PNL Vrancea care a dat BAC-ul la 42 de ani nu a luat examenul nici după contestație

Dată publicare: 05-07-2020 16:24
Dată actualizare: 05-07-2020 16:32


Liderul PNL Vrancea care a dat BAC-ul la 42 de ani nu a luat examenul nici după contestație

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, care a dat Bacalaureatul la 42 de ani, nu a luat examenul nici după contestație.

 

Duminică s-au afișat rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2020.

După corectarea contestațiilor, multe note s-au mărit, dar printre cei care nu au avut noroc se numără și Daniel Moroșanu, liderul liberal care a dat BAC-ul la 42 de ani, scrie Vrancea 24.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a depus contestație la proba de Limba și literatura română, unde obținuse doar 3.60. După recorectare, nota i s-a mărit, însă foarte puțin, până la 3.75.

 

Note bune la celelalte probe

 

Prin urmare, Moroșanu nu-și va putea lua acum diploma de Bacalaureat. La celelalte două probe a luat note destul de bune: 7,55 la Istorie și 8,65 la Geografie.

Dacă se va hotărî să se înscrie la o nouă sesiune a bacalaureatului, Daniel Moroșanu va susține doar proba la care a picat- Limba și literatura română.

Daniel Moroșanu are 42 de ani, este președintele PNL Vidra, consilier local în comuna Vidra și prim-vicepreședinte al PNL Vrancea.

În acest an a dat pentru prima dată bacalaureatul. El absolvise o școală profesională și și-a definitivat studiile liceale în urmă cu câțiva ani, la Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra.

 

Sursa: Cristian Anton


VIDEO PROTVPLUS.RO