Judecatoarea mituita de Borcea si fratii Becali a suferit un accident grav. Geanina Terceanu a fost dusa la spital

×
Codul embed a fost copiat

Geanina Terceanu a fost ranita grav intr-un accident rutier pe E85.

Fosta judecatoare a ajuns la Spitalul Judetean Bacau dupa ce autovehiculul in care mergea spre Suceava a fost lovit de o masina care a intors pe linie continua in fata ei. Geanina Terceanu se afla pe locul din dreapta. Terceanu ar fi suferit o fractura de stern si are hemoragie interna. 

UPDATE 17:25 Terceanu este in stare stabila, fiind internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

Potrivit unor surse medicale, fosta judecatoare a suferit o ruptura de intestine, in urma accidentului produs, sambata seara, pe DN 2, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un alt autoturism al carui sofer a intors neregulamentar. Terceanu a fost operata de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau.

”Pacienta este internata in prezent la Sectia Anestezie Terapie Intensiva, starea sa fiind stabila din punct de vedere hemodinamic. In cursul zilei de maine (n.r. - marti), vom putea oferi mai multe amanunte, daca vom avea acordul persoanei in cauza”, a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al SJU Bacau, Mirela Romanet.

Citește și
Geanina Terceanu
Scandalul "cumpararii" judecatoarei Terceanu in Dosarul "Transferurilor", la final. Curtea de Apel va decide sentintele
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Soferul vinovat de producerea accidentului, transportat si el la spital, este de asemenea in stare stabila. Barbatul este cercetat de catre politisti pentru vatamare corporala din culpa.

 

 


 

George Moloman, avocatul Geaninei Terceanu, acum Teodorovici, a declarat luni, pentru News.ro, ca accidentul s-a produs sambata seara, in localitatea Dumbrava din judetul Bacau, din cauza unui sofer care a intors pe banda continua.

"Sambata seara s-a intamplat, a fost un accident destul de grav, soferul vinovat a intors pe banda continua. Clienta mea a intrat direct in operatie si abia astazi (luni, n.r.) am fost anuntati. Accidentul s-a intamplat in localitatea Dumbrava, judetul Bacau. Din cate am auzit, si soferul care a efectuat manevra de intoarcere este grav ranit. In prezent, Geanina Teodorovici este internata in Spitalul Judetean Bacau”, a spus avocatul George Moloman.

Judecatoarea a fost condamnata in noiembrie 2016 de Curtea de Apel la 5 ani si 6 luni de inchisoare, pentru ca a primit mita de la fratii Victor si Ioan Becali si Cristi Borcea, pentru o sentinta favorabila in Dosarul Transferurilor. Instanta a mai dispus confiscarea sumei de 195.000 euro de la Geanina Terceanu, banii reprezentand mita primita de aceasta.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. In mai, fosta judecatoare, la fel ca si si fratii Victor si Giovanni Becali, si-a recunoscut vinovatia, astfel incat toti 3  sa fie judecati in procedura simplificata – ceea ce inseamna ca accepta acuzatiile, dar si ca limitele de pedeapsa sa le fie reduse cu o treime.

"Dupa ce am ajuns acasa am vazut ca in geanta Borcea imi lasase o suma de bani, din cate imi amintesc 10.000 de euro, in euro. Nu am purtat vreo discutie ulterioara despre aceasta suma de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea", a povestit nonsalanta Terceanu in fata procurorilor DNA.

"Perceptia mea a fost insa ca aceasta suma de bani nu-mi fusese data in legatura cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului ca eu si domnul Borcea ne placuseram reciproc, el dorind sa ne mai vedem si ulterior, context in care eu am apreciat ca el a intentionat sa-mi faca un cadou. Cu ocazia vizitei facute acasa la Cristian Borcea, eu i-am lasat un numar de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerandu-mi sa ne vedem, insa eu am tot amanat, iar o alta intalnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a spus Geanina Terceanu.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Noi condamnari pentru Cristi Borcea si fratii Becali. Pedepsele primite dupa ce i-au dat mita judecatoarei Geanina Terceanu
Noi condamnari pentru Cristi Borcea si fratii Becali. Pedepsele primite dupa ce i-au dat mita judecatoarei Geanina Terceanu

Judecatoarea Gianina Terceanu a fost condamnata de Curtea de Apel la 5 ani si 6 luni de inchisoare, pentru ca a primit mita.

Scandalul
Scandalul "cumpararii" judecatoarei Terceanu in Dosarul "Transferurilor", la final. Curtea de Apel va decide sentintele

Unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din ultimii ani ajunge joi la final.

Judecatoarea lui Borcea, explicatii pentru cei 10.000 de euro primiti in poseta.
Judecatoarea lui Borcea, explicatii pentru cei 10.000 de euro primiti in poseta. "Perceptia mea e ca ne placeam reciproc"

Judecatoarea Geanina Terceanu, acuzata pentru luare de mita in Dosarul Transferurilor, si-a recunoscut faptele. A facut declaratii amanuntite despre cele intamplate si nu a omis nici picanteriile, cum ar fi aceea ca "s-a placut reciproc cu Borcea".

Interceptari: Judecatoarea Terceanu se simtea amenintata si se gandea la un autodenunt:
Interceptari: Judecatoarea Terceanu se simtea amenintata si se gandea la un autodenunt: "O sa spuna c-a luat bani? E nebuna?"

Arestarea judecatoarei Geanina Terceanu si a fratilor Victor si Giovani Becali, chiar daca se afla in inchisoare, este necesara pentru a inlatura o stare de pericol social.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.