Jazzul a fost la înălțime în Ploieşti. Concerte pe acoperiș, în aer liber

24-08-2019 08:05


Jazzul a fost la înălțime în Ploieşti. La 30 de metri mai exact, pe acoperișul unei clădiri din sticlă, acolo unde își au birourile funcționarii din Ploiești și unde și-au găsit locul tobele şi pianul.

Filarmonica din oraș a pus la cale o serie de spectacole în acest weekend, iar concertele sunt susținute atât de band-uri din România, cât și din alte şase țări.

Ritmul muzicii jazz a prins publicul ca într-o vrajă. Mii de oameni s-au bucurat de răcoarea serii și de muzică bună.

Spectator: "Adie așa un vânt care te face să te simți bine, iar muzica este desăvârșită."

Evenimentul a avut loc pe acoperișul primăriei, iar oamenii s-au declarat fascinați de alegerea făcută. Muzica bună și un prilej de a admira de sus frumoasele clădiri ale orașului.

Spectator: "Muzică bună, oameni frumoși, bineînțeles că ne cunoaștem aproape toți. E frumos, priveliștea e foarte frumoasă."

Chiar și pentru artiști, locația, aflată în aer liber la mai bine de 30 de metri înălțime, a fost una mai puțin obișnuită.

Mike, muzician: "Este primul meu concert pe un acoperiș, iar asta îmi place, mă bucur."

Vlad Mateescu, director Filarmonica Ploiești: "Încercăm să aducem lumea sus ca să se vadă frumusețea de aici și frumusețea o putem vedea cu muzică bună, cu atmosferă de cocktail, văzând clădirile acestea emblematice ale acestui oraș."

Seria concertelor jazz în aer liber se va încheia duminică.

VIDEO PROTVPLUS.RO