TOPUL celor mai bine plătiți actori de la Hollywood


Ultimul update: Vineri 23 August 2019 10:39
Data publicarii: Vineri 23 August 2019 08:48
Categorie: Stiri Mondene

Se spune că la Hollywood sunt cei mai buni actori.

Nu ştim dacă sunt cei mai buni, dar cu siguranţă sunt cei mai bine plătiţi. Iată care este topul actorilor, în funcţie de veniturile încasate în ultimele 12 luni.

Pe primul loc al topului este Dwayne the Rock Johnson. Actorul din "Jumanji" şi "Fast and Furious" a câştigat suma de 89,4 milioane de dolari. Johnson va primi nu mai puţin de 24 de milioane de dolari pentru rolul din "Jumanji 2".

Actorul e urmat la distanţă destul de mare de Chris Hemsworth, unul dintre cei cinci actori din Avengers prezenţi în top 10. Hemsworth a câştigat în ultimul an 76 de milioane de dolari.

Pe locul trei este colegul lui din seria Avengers - Robert Downey Jr, care a pus în buzunar 66 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Pe locurile patru şi cinci sunt doi actori asiatici: Akshay Kumar a obţinut venituri de 65 de milioane de dolari, în timp ce Jackie Chan rămâne încă în elită mondială a actorilor, cu 58 de milioane de dolari în ultimul an.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 23 august 2019. Gemenii ar putea primi o cerere în căsătorie
FULLSCREEN
TOPUL celor mai bine plătiți actori de la Hollywood
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO