Jandarmeria, despre protestul din Piața Victoriei: Nu au fost respectate condițiile legii


Ultimul update: Duminica 24 Februarie 2019 19:21
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019 18:54
Categorie: Stiri actuale
Jandarmeria Romana

Jandarmeria anunță, într-un comunicat de presă, că nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru protestul de duminică seara.

Mii de oameni au venit la protest duminică seara în Piața Victoriei pe OUG față de Legile Justiției.

Comunicatul Jandarmeriei:

În contextul manifestării anunțate în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, Serviciul Informare Relații Publice și cu Publicul face următoarele precizări:

Pentru organizarea acestei manifestații nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunțată pe rețelele de socializare, în mediul online și în mass-media.

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea și liniștea publică și va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfășurării acestei manifestații.

Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituțiilor publice, folosirea drumurilor precum și celelalte activități cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat.

Am observat că în spațiul public au circulat mai multe informații și știri false cu privire la numărul de jandarmi angrenați în această misiune, cu scopul de a crea emoție și a crește gradul de tensiune în rândul celor interesați să participe la această manifestație. Infirmăm, încă o dată, aceste știri!

Recomandăm participanților să respecte indicațiile și recomandările forțelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie să rămână unul pașnic și fără încălcarea normelor legale!

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO