Irinel a luat in calcul pierderea custodiei. I-ar da pensie de 2.000 de lei

04-04-2011 11:42


Irinel Columbeanu

Intalnirea de la Tribunalul Bucuresti de luni dintre Irinel si Monica Columbeanu s-ar putea sa iasa cu scantei. Milionarul de la Izvorani a declarat ca, daca Irina ii va fi incredintata mamei, ii va plati pensie alimentara.

Ramona Gabor: Intre Monica si Iri a fost o conventie. El a stiut de divort
 

Instanta Tribunalului Bucuresti a continuat, luni, dezbaterile la recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Judecatoria Buftea a incredintat-o temporar pe Irina tatalui sau. Si Irinel, si Monica au venit la infatisare, iar Columbeanu a depus la dosar un set de documente.

Pe de alta parte, Monica a spus ca instanta este cea care trebuie sa calculeze procentul din veniturile ei care sa fie platit ca pensie, daca fetita va ramane la tata.

Monica a adaugat ca Irinel nu s-a interesat de micuta atata vreme cat au fost in America si ca vorbeau foarte rar, prin intermediul internetului. In plus, ea ar fi primit mesaje de amenintare din partea omului de afaceri.

Instanta urmeaza sa ia o decizie in acest proces.

DEZBATERE: Cine ar trebui sa o creasca pe Irina Columbeanu? Iri sau Moni?
 

Irinel a fost intrebat despre actele depuse la dosar si a spus ca acestea arata "tarifele pe care Monica le-a perceput", dar nu a vrut sa vorbeasca mai mult despre subiect.

Monica, asa cum a obisnuit, nu a vorbit deloc cu presa. Cei doi au plecat la Judecatoria Buftea, unde au si termen in procesul de divort.

Moni: Irinel Columbeanu este geniul malefic de la Izvorani

 

 

 

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO