DEZBATERE: Cine ar trebui sa o creasca pe Irina Columbeanu? Iri sau Moni?

Ultima actualizare: 15-10-2012 02:48
Irina Columbeanu

Lupta sustinatorilor celor doi se da pe internet. Contrar curentului general, potrivit caruia Irinel Columbeanu ar trebui sa aiba grija de micuta Irina, sunt foarte multi, si mai ales multe, care cred ca e bine ca Monica sa o creasca pe fetita.

PRO Monica?

Pe internet, pe pagina www.petitieonline.ro a aparut un subiect nou. Documentul se numeste "Petitie pentru ca Irina sa ramana cu Monica Columbeanu" si este semnat deja de aproape 300 de persoane.

"Semnati va rog aceasta petitie daca sunteti mame, daca stiti ce inseamna sa va fie luat copilul de langa dumneavoastra. Semnati aceasta petitie daca credeti ca legea a facut o nedreptate acordand custodia Irinei tatalui si nu mamei. Semnati aceasta petitie daca sunteti dezgustati de felul in care domnul Columbeanu isi filmeaza fiica si o foloseste, nepasandu-i de faptul ca ii face rau nu numai Monicai, dar in primul rand Irinei", este textul petitiei.

Cele mai multe semnaturi sunt din partea femeilor. "Nimeni pe lumea asta nu-si iubeste mai mult copilul decat o MAMA!", scrie Dana Ionescu din Galati. In timp ce Ioana Marin din America e de parere ca "Ar trebui sa aiba custodie comuna, Tatal e prea batran, copilul deja stie ca se poate cumpara orice... Mama e putin cam nervoasa, dar are timp sa se educe pe ea si pe fetita".

PRO Irinel?

Pe site-ul nostru, www.stirileprotv.ro, s-au strans sute de comentarii la subiectul monden al anului. Multi dintre cei care au ales sa isi spuna opinia sunt de partea lui Irinel. "IRINEL MERITA SA O AIBA IN GRIJA PE IRINA!!! PE MONI CEL MAI MULT O INTERESEAZA CARIERA SI SE VEDE DE LA O POSTA DUPA FATA", scrie Adriana.

Concluziile

Ina aduce insa lamuririle finale, tot pe site-ul nostru: "Ce le place unora sa locuiasca la televizor... acestia doi s-au casatorit la tv, ne-au explicat viata lor asa cum si-au imaginat ei ca sunt , pas cu pas la tv, acum divorteaza tot la tv si mai sunt si altii ca ei ce cred ca au ceva de spus atunci cand nu traiesc".

Custodie controversata
Divortul dintre Monica si Irinel parca n-a mai luat pe nimeni prin surprindere. Mai rau a fost cand s-a ajuns la custodia micutei Irina, fiica celor doi. Ea a fost incredintata temporar tatalui, pana la pronuntarea divortului. A fost o decizie considerata neobisnuita pentru justitia din Romania, care, de obicei, acorda custodia mamei.

Intre timp, Monica a pierdut dreptul de a mai locui in apartamentul din Victoriei, donat de sot. Si, de parca nu era de-ajuns, Irinel a dat publicitatii mai multe filmari in care Irina si mama Monicai fac tot felul de declaratii despre calitatile de parinte ale lui Moni.

Tabloidele amestecasera deja si o a treia persoana in problema custodiei, speculand ca, la incredintarea finala, in ecuatie ar putea sa intre si Ramona Gabor, sora Monicai. Ideea ca aceasta sa devina tutorele Irinei pare insa foarte greu de pus in practica.

Monica Columbeanu a mai pierdut o data. Irina ramane la tatal ei

Motivatia instantei. Afla de ce Irinel Columbeanu a primit custodia fetitei
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO