Indieni cu permise de şedere irlandeze false, depistaţi în zona de tranzit a Aeroportului Otopeni

Ultima actualizare: 23-06-2022 15:25
aeroportul Otopeni

Cinci cetățeni indieni au fost opriți, joi, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Aceștia nu au reușit să treacă de punctul de trecere al frontierei.  

Persoanele în cauză veneau din Dubai și urmau să se îmbarce într-un zbor de Frankfurt. Aceștia au prezentat la vamă permise de şedere irlandeze. 

Citește și: PSD, după anunţul lui Nicolae Ciucă privind compensarea preţului la combustibili: Alternativa noastră ar fi fost mai bună 

La controlul documentelor, în zona de tranzit, cele cinci persoane au prezentat paşapoartele naţionale autentice însoţite de permise de şedere irlandeze necesare pentru a călători în vestul Europei. Pașapoartele și permisele de ședere erau false. Polițiștii de frontieră au descoperit că pe documente erau aplicate cinci ştampile aparţinând autorităţilor din Irlanda, tot false, conform news.ro.

„În data de 21.06.2022, în jurul orelor 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă Bucureşti, poliţiştii de frontieră au efectuat în baza analizei de risc verificări în zona de tranzit internaţional, în urma cărora au fost identificaţi cinci cetăţeni indieni care au sosit din direcţia Dubai şi urmau să se îmbarce la o cursă în direcţia Frankfurt”, anunţă joi Poliţia de Frontieră.

Celor cinci le-a fost întreruptă călătoria către Frankfurt, fiind returnaţi în Dubai. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO