Incident uluitor. O garnitura a ramas pe camp, dupa ce legatura dintre locomotiva si vagoane a cedat. Reactia CFR Calatori

18-07-2017 11:19


Incident grav, pe calea ferata. Locomotiva unui tren de calatori, pornit de la Timisoara catre Bucuresti, s-a desprins de vagoane, dupa ce piesa care le racorda a cedat. Vagoanele s-au oprit, iar locomotiva a mers cateva zeci de metri.

UPDATE 16:00 Alina Vitcovschi, de profesie psiholog si pasagera in trenul ramas fara locomotiva, a povestit pentru pressone.ro"S-a auzit un sunet ca de ruptura metalica, apoi trenul a incetinit si s-a oprit. Am stat o ora in camp, fara locomotiva. Controlorii erau si ei stupefiati. Dupa o ora s-a intors si locomotiva, care isi daduse intr-un final seama ca ne-a pierdut.

Am facut haz de necaz, ne-am distrat pe cinste. Era si SRI-ul cu noi, era un echipaj de sereisti in tren".

UPDATE 14.12 Compania CFR Calatori a anuntat marti ca trenul InterRegio care circula de la Timisoara la Bucuresti a franat automat in zona Radomiresti, in jurul orei 08.00, dar garnitura si-a reluat traseul, dupa aproximativ o ora de stationare.

CFR Calatori: “Cei aproximativ 300 pasageri si-au continuat calatoria in acelasi tren, fara a fi pusa in pericol siguranta si securitatea acestora. Garnitura si-a reluat traseul, dupa aproximativ o ora de stationare si dupa realizarea tuturor probelor care se impun prin reglementarile in vigoare.”

Totul s-a petrecut in jurul orei 08.00, in apropierea localitatii Radomiresti, judetul Olt. La un moment dat, calatorii au simtit ca trenul se opreste in camp, iar atunci cand au coborat si-au dat seama ca locomotiva nu mai este legata de vagoane.

Au fost anuntati reprezentantii CFR si, dupa o ora, problema a fost remediata.

O pasagera a postat si imagini cu incidentul:

Noi probleme au aparut insa si cu 50 de kilometri inainte de a ajunge la destinatie. Mecanicii au oprit din nou garnitura, pentru verificari suplimentare la sistemul de franare.

Potrivit reprezentantilor companiei, in tren se aflau aproximativ 300 de persoane, care nu au fost puse in pericol.

O comisie de ancheta a CFR cerceteaza acest incident. Calatorii au ajuns in Gara Bucuresti Nord cu 200 de minute de intarziere.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57