Incendiu puternic la o clădire din București. ”O nenorocire”

30-12-2020 08:04


Un incendiu a izbucnit marți seară într-o clădire din București și i-a pus în alertă pe oamenii care locuiesc în apropiere.

 

Flăcările au înghițit mansarda și acoperișul construcţiei. O persoană s-a intoxicat cu fum și a fost dusă de urgență la spital.

Vâlvătaia a izbucnit marți seară în această clădire din Sectorul 2 al Capitalei. Flacările s-au extins pe aproximativ 40 de metri pătrați din mansardă, dar au înghițit și o bucată din acoperiș.

Vecinii spun că au simțit miros puternic de fum și au sunat imediat la pompieri. O persoană a fost intoxicată cu fum și a fost transportată de urgență la spital.

L-au scos pe un domn care e în salvare”.

Oamenii care locuiesc în clădire susțin că acolo își duce traiul și un bărbat care obișnuiește să adune gunoaie și să le depoziteze în casă.

A adunat gunoaie, a adunat scânduri de lemn, a adunat ziare vechi, valize vechi, lăzi de alimente și toate astea erau așezate în partea de sus a clădirii. Nu știu dacă de acolo, dar, în orice caz, din camera lui, a încercat probabil să facă focul, sau nu știu. Ce să spun? O nenorocire”.

Pompierii au reușit să stingă focul după aproximativ doua ore.

Locotenent Dan Ionescu, ISU București-Ilfov: Am intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, una de descarcerare și un echipaj SMURD.
Reporter: Se cunoaște cauza?
Locotenent Dan Ionescu: Momentan sunt foarte multe materiale combustibile, lucrăm la stabilirea acesteia”.

Locuințele din apropiere nu au fost afectate de incendiu.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO