VIDEO. Romania, prin ochii lui Hardy Chauncey. "O sa merg in club, dar nu stiu daca in seara asta"

Ultima actualizare: 21-10-2012 00:08

Cu putin timp inainte de a muri, baschetbalistul american Hardy Chauncey a realizat un film cu telefonul mobil in care vorbeste despre viata lui in Romania. Tanarul era uimit ca langa sala de sport unde facea antrenamentele pastea o cireada de vaci.

Dupa ce se prezinta, Hardy marturiseste ca este pentru prima oara cand ploua, de la venirea sa in tara noastra. In imagini se poate vedea sala de antrenament, parcul unde "noaptea e plin de masini care fac curse" si clubul aflat la parterul hotelului unde era cazat. "Asta e unul dintre cele doua cluburi din oras", spune americanul, celalalt fiind probabil localul unde i-a fost administrata bataia care i-a adus moartea.

"Acolo e Bulgaria, sunt la 10 minute de Bulgaria, unde sunt toti tiganii si femei foarte-foarte frumoase", continua sportivul prezentarea.

Trece apoi la camera sa de hotel, unde se vad mai multe sticle cu suc si un PET de 2 litri cu bere, care il fascineaza pe Hardy. El filmeaza si mai multe bancnote de 200 de lei, singurul salariu de la club pe care a apucat sa-l primeasca in tara noastra.

"Stati pe receptie, o sa va duc in club, dar nu cred ca in seara asta", mai spune americanul, care nu avea cum sa stie ca o iesire in oras avea sa-i curme viata.

"Asta se numeste nergie pozitiva. Imi traiesc viata din plin", incheie Hardy Chauncey filmarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO