Familia lui Chauncey Hardy, baschetbalistul ucis in Giurgiu, cere daune de 210 milioane de dolari


Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 07:03
Data publicarii: Sambata 06 Octombrie 2012 19:19
Categorie: Stiri actuale

Aceasta suma uriasa ar trebui platita de agresor, Ionut Tanasoaie, dar si de Federatia Romana de Baschet, de spitalul din Giurgiu, unde a sfarsit sportivul si de doi medici care l-au ingrijit.

Avocatul familiei Hardy a declarat ca a deschis acest proces in Statele Unite, pentru ca unui strain de culoare nu i se va face dreptate in Romania. Ca dovada, spune el, agresorul nu a primit pana in prezent o pedeapsa definitiva.

De moartea lui Chauncey sunt invinovatiti si medicii spitalului din Giurgiu, calificat drept unul de "joasa speta", unde nu i s-a acordat destul de repede ajutor baschetbalistului.

Apoi, o parte din cei 210 milioane de dolari ar trebui platiti de Federatia Romana de Baschet si reprezentatul acesteia din Statele Unite, care nu l-au stiut protejat de bandele anti-americane din Giurgiu.

Va reamintim ca, in urma unui conflict dintr-un club, Chauncey Hardy a fost lovit cu pumnul de Ionut Tanasoaie, iar, mai apoi, s-a izbit cu capul de pardoseala. Vom vedea daca judecatorul din SUA va considera ca 210 milioane de dolari acopera, pentru familie, pierderea lui.

VIDEO PROTVPLUS.RO