Horoscop 21 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care are toate șansele să recupereze bani, o casă sau ceva ce i-a fost luat

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a recuperărilor. O să ne revizuim atitudinea şi faţă de noi şi faţă de ceilalţi că sunt lucruri pe care le-am omis şi trebuie remediata situaţia.  

Vibraţia zilei este 3 şi am face bine să scoatem adevărul la iveală că să ne eliberăm.

Horoscop 21 aprilie 2023 – TAUR

Se rezolvă o serie de lucruri şi-o să faceţi progrese pe mai multe planuri pentru că v-au fost recunoscute meritele şi o să fie în continuare o perioadă, cu realizări.

Vi se fac oferte de lucru, dar trebuie să daţi zor să lichidaţi - musai - restanțele.

Horoscop 21 aprilie 2023 – GEMENI

Aţi tot amânat mersul la doctor, sau poate aţi refuzat să luaţi tratamentul prescris şi acum aţi face bine să vă îngrijiti pentru că altminteri totul o să se complice.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

E o chestiune mai veche - de viaţă personală care se cere soluţionată şi o să vă străduiţi din răsputeri să-i daţi de capăt.

Horoscop 21 aprilie 2023 – RAC

Sunt oameni cărora le-aţi cerut ajutorul şi o să vă bucuraţi că acum, în sfârşit, vă pot oferi sprijin. Dar vor fi unii pe care chiar contaţi dar n-or să poată veni.

O să fiţi cooptaţi într-o activitate care v-ar putea aduce faimă şi bani, totul e s-aveţi curaj să vă aventuraţi.

Horoscop 21 aprilie 2023 – LEU

Întrevedere cu cineva care are să vă dea nişte bani şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă pe undeva prin ţara să faceţi mişcare, să luaţi aer.

Poate e o muncă de echipă pe care aţi tot amânat-o şi vă faceţi timp zilele astea să vă-ntâlniţi cu grupul.

Horoscop 21 aprilie 2023 – FECIOARĂ

E cineva care v-aşteaptă în vizită, ca n-oţi fi apucat să vă vedeţi de sărbători şi poate daţi o fugă, staţi la masă, vă plimbaţi, schimbaţi şi cadouri.

E o nuntă, sau e alt moment festiv la care aţi vrea să vă duceţi că e cineva apropiat şi nici n-aţi prea mai fost pe la evenimente.

Horoscop 21 aprilie 2023 – BALANŢA

Aveţi toate şansele să vă recuperaţi banii, o casă, o maşină, ceva care vă fusese luat fără voia voastră şi o să vă declaraţi mulţumiţi - dar trebuie răbdare.

Poate primiţi un răspuns de la bancă, referitor la împrumutul pe care l-aţi cerut şi o să vă puteţi lua, în curând, o locuinţă.

Horoscop 21 aprilie 2023 – SCORPION

Se pare c-aţi rămas datori cu un răspuns, ca să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi relaţia voastră de cuplu o să capete stabilitate.

Apare cineva care a mai încercat cu ceva timp în urmă să vă abordeze şi o să vă fie clar ce simţiţi faţă de această persoană.

Horoscop 21 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

Vi se vor semna, în sfârşit, acele acte pe care le aşteptaţi de multă vreme şi o să vă puteţi cumpăra o casă, ori mobilă, sau vă schimbaţi maşina.

O să vă îngrijiti şi de voi, şi de membri familiei că să fie toată lumea sănătoasă - şi poate vă luaţi o porţie de odihnă.

Horoscop 21 aprilie 2023 – CAPRICORN

Cineva cu care aţi avut o relaţie sentimentală reapare, cu gânduri de împăcare şi o să vă întrebaţi inima, ea ce zice, că acum e vorba şi de avut încredere.

Poate sunt anumite rugăminţi ale copiilor pe care va trebui să le împliniţi, pentru că le-aţi promis şi o s-o faceţi.

Horoscop 21 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate acum vă faceţi timp să reamenajaţi interior, exterior acasă, c-aţi fost ocupaţi cu sărbătorile şi or să vă mai ajute şi ai voştri.

Se întâmplă ceva nou, vă duceţi la o aniversare, sau e altceva care pare să fie stimulativ, şi o să revedeţi oameni cu care o să aveţi treburi comune.

Horoscop 21 aprilie 2023 – PEŞTI

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, rude, prieteni şi o să vă petreceţi, o zi, două împreună la o zi de naştere, sau pur şi simplu staţi la poveşti.

O invitaţie în excursie ca să vă întâlniţi şi cu cei pe care nu i-aţi putut vedea de Paşte şi să vă întoarceţi duminică seara, noaptea.

Horoscop 21 aprilie 2023 – BERBEC

O reuşită pentru care v-aţi zbătut, probabil, un an de zile şi acum culegeţi roadele, totul e să fructificaţi la maximum ce aţi acumulat ca să ştiţi pentru ce-aţi muncit.

Le-aţi rămas datori cu o plimbare, o ieşire în oraş, la un restaurant unor prieteni şi o să alegeţi un traseu care să vă facă plăcere.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme

Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive.  

Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare
Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare

Horoscop 17 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Avem energie, chef și de treabă și de distracție și o să ne dozăm timpul să ne ajungă pentru toate cele.  

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.