Horoscop 21 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care are toate șansele să recupereze bani, o casă sau ceva ce i-a fost luat

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a recuperărilor. O să ne revizuim atitudinea şi faţă de noi şi faţă de ceilalţi că sunt lucruri pe care le-am omis şi trebuie remediata situaţia.  

Vibraţia zilei este 3 şi am face bine să scoatem adevărul la iveală că să ne eliberăm.

Horoscop 21 aprilie 2023 – TAUR

Se rezolvă o serie de lucruri şi-o să faceţi progrese pe mai multe planuri pentru că v-au fost recunoscute meritele şi o să fie în continuare o perioadă, cu realizări.

Vi se fac oferte de lucru, dar trebuie să daţi zor să lichidaţi - musai - restanțele.

Horoscop 21 aprilie 2023 – GEMENI

Aţi tot amânat mersul la doctor, sau poate aţi refuzat să luaţi tratamentul prescris şi acum aţi face bine să vă îngrijiti pentru că altminteri totul o să se complice.

E o chestiune mai veche - de viaţă personală care se cere soluţionată şi o să vă străduiţi din răsputeri să-i daţi de capăt.

Horoscop 21 aprilie 2023 – RAC

Sunt oameni cărora le-aţi cerut ajutorul şi o să vă bucuraţi că acum, în sfârşit, vă pot oferi sprijin. Dar vor fi unii pe care chiar contaţi dar n-or să poată veni.

O să fiţi cooptaţi într-o activitate care v-ar putea aduce faimă şi bani, totul e s-aveţi curaj să vă aventuraţi.

Horoscop 21 aprilie 2023 – LEU

Întrevedere cu cineva care are să vă dea nişte bani şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă pe undeva prin ţara să faceţi mişcare, să luaţi aer.

Poate e o muncă de echipă pe care aţi tot amânat-o şi vă faceţi timp zilele astea să vă-ntâlniţi cu grupul.

Horoscop 21 aprilie 2023 – FECIOARĂ

E cineva care v-aşteaptă în vizită, ca n-oţi fi apucat să vă vedeţi de sărbători şi poate daţi o fugă, staţi la masă, vă plimbaţi, schimbaţi şi cadouri.

E o nuntă, sau e alt moment festiv la care aţi vrea să vă duceţi că e cineva apropiat şi nici n-aţi prea mai fost pe la evenimente.

Horoscop 21 aprilie 2023 – BALANŢA

Aveţi toate şansele să vă recuperaţi banii, o casă, o maşină, ceva care vă fusese luat fără voia voastră şi o să vă declaraţi mulţumiţi - dar trebuie răbdare.

Poate primiţi un răspuns de la bancă, referitor la împrumutul pe care l-aţi cerut şi o să vă puteţi lua, în curând, o locuinţă.

Horoscop 21 aprilie 2023 – SCORPION

Se pare c-aţi rămas datori cu un răspuns, ca să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi relaţia voastră de cuplu o să capete stabilitate.

Apare cineva care a mai încercat cu ceva timp în urmă să vă abordeze şi o să vă fie clar ce simţiţi faţă de această persoană.

Horoscop 21 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

Vi se vor semna, în sfârşit, acele acte pe care le aşteptaţi de multă vreme şi o să vă puteţi cumpăra o casă, ori mobilă, sau vă schimbaţi maşina.

O să vă îngrijiti şi de voi, şi de membri familiei că să fie toată lumea sănătoasă - şi poate vă luaţi o porţie de odihnă.

Horoscop 21 aprilie 2023 – CAPRICORN

Cineva cu care aţi avut o relaţie sentimentală reapare, cu gânduri de împăcare şi o să vă întrebaţi inima, ea ce zice, că acum e vorba şi de avut încredere.

Poate sunt anumite rugăminţi ale copiilor pe care va trebui să le împliniţi, pentru că le-aţi promis şi o s-o faceţi.

Horoscop 21 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate acum vă faceţi timp să reamenajaţi interior, exterior acasă, c-aţi fost ocupaţi cu sărbătorile şi or să vă mai ajute şi ai voştri.

Se întâmplă ceva nou, vă duceţi la o aniversare, sau e altceva care pare să fie stimulativ, şi o să revedeţi oameni cu care o să aveţi treburi comune.

Horoscop 21 aprilie 2023 – PEŞTI

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, rude, prieteni şi o să vă petreceţi, o zi, două împreună la o zi de naştere, sau pur şi simplu staţi la poveşti.

O invitaţie în excursie ca să vă întâlniţi şi cu cei pe care nu i-aţi putut vedea de Paşte şi să vă întoarceţi duminică seara, noaptea.

Horoscop 21 aprilie 2023 – BERBEC

O reuşită pentru care v-aţi zbătut, probabil, un an de zile şi acum culegeţi roadele, totul e să fructificaţi la maximum ce aţi acumulat ca să ştiţi pentru ce-aţi muncit.

Le-aţi rămas datori cu o plimbare, o ieşire în oraş, la un restaurant unor prieteni şi o să alegeţi un traseu care să vă facă plăcere.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a încercat Dani Alves să evite închisoarea în ultimul moment: câți bani i-a oferit victimei și reacția femeii
Cum a încercat Dani Alves să evite închisoarea în ultimul moment: câți bani i-a oferit victimei și reacția femeii
Citește și...
Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte
Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 24 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Plina cu noutăți. O să vrem să facem cât mai multe lucruri, să ne vedem cu cei dragi, să ne plimbăm, să dăm o fugă prin împrejurimi, să participăm și la evenimente festive.

Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul
Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul

Horoscop 23 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Suntem gata pregatiti pentru schimbare, avem tot ce ne trebuie pe dinauntru, accesam si curajul si o sa ne-mplinim un vis, niste obiective.  

Horoscop 22 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate întâlni o persoană care să-i pice cu tronc
Horoscop 22 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate întâlni o persoană care să-i pice cu tronc

Horoscop 22 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu soare și piper. E bine să fim pe recepție să fructificăm o sursă cu care nu ne întâlnim la tot pasul și o să ne alegem cu ceva util și de calitate.

Recomandări
Mircea Geoană, despre șansele lui Klaus Iohannis să ajungă în fruntea NATO: „Noi ne dorim un singur lucru”
Mircea Geoană, despre șansele lui Klaus Iohannis să ajungă în fruntea NATO: „Noi ne dorim un singur lucru”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost, vineri, invitatul Știrilor PRO TV, unde a vorbit despre șansele lui Klaus Iohannis de a obține șefia Alianței Nord-Atlantice, dar și despre evoluția războiului ruso-ucrainean.

Cele două avantaje pe care le are Klaus Iohannis în cursa pentru șefia NATO. De ce Alianța ar prefera candidatura românului
Cele două avantaje pe care le are Klaus Iohannis în cursa pentru șefia NATO. De ce Alianța ar prefera candidatura românului

Președintele Klaus Iohannis va sta, luni, față în față, la Paris, cu liderii europeni, la scurt timp după ce s-a aflat că România le-a transmis aliaților că îl va propune la șefia NATO.

"Cel mai rău film de groază". Mărturia româncei care administrează complexul mistuit de foc în Valencia

Au fost momente de groază, joi, în Spania. Un incendiu puternic a mistuit două blocuri de apartamente din Valencia în mai puțin de o oră.