Horoscop 16 iunie, cu Neti Sandu. Fecioarele își acordă mai multă atenție și ar putea primi bani și recunoștință publică

Ultima actualizare: 16-06-2021 09:26

Horoscop 16 iunie, cu Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să ne putem conecta la sursa care ne poate conduce spre succes, n-o să mai rătăcim fără rost, o să ne ducem direct la țintă.

Vibratia zilei este 7 și o să avem fler și-o să alegem varianta câștigătoare.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 GEMENI

 

Cineva în care v-ați pus mari speranțe își face apariția și o să puneți în aplicare o idee că să ieșiți pe piață cu ceva nou. O să va bucurați de o serie de reușite, chiar dacă mărunte, dar se-adună ceva bani în cont și o să dați zor să luați niște lucruri pentru casă.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 RAC

 

Or să vă intre bani și o să vă străduiți să-i țineți pe loc, s-aveți când plecați în vacanțe sau pentru cumpărături masive. Sunt situații care vă storc de energie, dar vă și dau speranțe de viață mai bună - atât în plan professional, cât și personal și o să faceți schimbări vizibile.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 LEU

 

Se poate să primiți ceva în dar pentru că e cineva care vă-ndrăgește, se poate să fie cu un prilej anume, dar nu neapărat. E o rascolire sufletească și poate realizați cu ce-ați greșit, care e partea voastră de vină în relația care-ncepuse să dea semene de apatie și se pot îndrepta lucrurile – dacă vreți bineînțeles.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă mai acordați și vouă un plus de atenție, vă duceți la shopping, vă rennoiti garderoba, stilul vestimentar, coafura. Poate vă spuneți părerea despre o colaborare care v-ar aduce bani și un plus de vizibilitate și poate căpătați o funcție, un titlu, o recunoaștere publică.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 BALANȚĂ

 

O să fie nevoie de toată diplomația ca să vă armonizați cu grupul cu care veți lucra, pentru că sunt foarte diferiți oamenii. Se pare că trebuie să luați o decizie referitoare la plecarea în vacanță și o să verificați bugetul, să vedeți cum stați la capitolul bani și să alegeți destinația.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 SCORPION

 

Poate o să apelați, totuși, la un împrumut bancar și să va luați o mașină, să puteți pleca în vacanță, sau să vă mutați. E posibil să vă prefere pe voi șefii să duceți la bun sfârșit o lucrare și să vă-ncredințeze și pe mai departe șefia unui department, c-or să fie mulțumiți de rezultate.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O reușită după multe eforturi, vă parvine un răspuns de la o instituție care validează muncă voastră. Vi se fac oferte de colaborare și o să vedeți dacă e vreuna, măcar, care să vi se potrivească, pentru că nu le-ați luat foarte în serios, acum ar fi cazul.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 CAPRICORN

 

E cineva căruia-i pasă de voi și o să vă-ntâlniți ca să luați pulsul unei posibile relații – și poate iese ceva. O să puteți recupera niște bani pe care nu i-ați primit la timp sau pe care i-ați împrumutat și o să aveți un fond de rulment din care să cheltuiți din când în când.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Încep s-apară unele tensiuni în relația de cuplu și faceți tot posibilul să le dezarmosați - că țineți prea mult la partener. I-ați putea aborda pe șefi ca să vă pună la dispoziție aparatură performantă - că să lucrați și voi la nivel înalt - și să va dea și un surplus salarial.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 PEȘTI

 

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care o să vă admire și o să vrea să fiți împreună, dac-o să vreți și voi, bineînțeles. O să vă caute cineva care vine cu o propunere de afacere particulară și nu e deloc de neglijat – că și-așa aveți nevoie de bani sau mai bine zis nu v-ar strica niște bani.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 BERBEC

 

Poate-o să reluați un hobby care să vă dea o altă energie, o stare de bine, c-o să dați frâu liber creativității. Se pare c-o să reglați o situație școlară, poate fi și a copilului și să obțineți semnături, adeverințe, o diplomă, un transfer, un act care să vă dea niște drepturi.

HOROSCOP 16 IUNIE 2021 TAUR

 

O să continuați munca în gospodărie că mai e câte ceva de făcut, după care vă liniștiți, plecați în vacanță. O să vă echilibrați financiar, mai vin bani din urmă și o să vă asigurați un buget cu care să va duceți la cumpărături, să vă-nnoiti și voi cụ ceva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO