Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se reaşează relaţia cu partenerul de cuplu, resetăm relaţiile şi cu anturajul, avem ocazii de tot felul să ne regăsim locul în cadrul grupului.

Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 4 şi o să-i ocrotim pe ai noştri - neapărat.


HOROSCOP 13 OCTOMBRIE BALANȚA

 

E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi să vă oferiţi şansa de a fi fericiţi - luna plină poate face minuni. E animaţie în viaţa voastră, o să cunoaşteţi lume nouă cu care o să aveţi activităţi deconectante, şi poate mai faceţi şi un pas în carieră.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE SCORPION

 

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Se poate s-aveţi parte de surprize plăcute, o să daţi o fugă la munte cu prietenii sau vă duceţi într-un club, la un spetacol poate. Se pare c-o să interacţionaţi cu mai multă lume c-or fi o petrecere de gală, o nuntă, un botez, o zi de naştere şi o să fie o baie de mulţime, cu distracţie.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE SĂGETĂTOR

 

O să vă puteţi găsi perechea de suflet, şi să vă căsătoriţi că e anul vostru special şi se poate la fel de bine şi anul viitor. O să primiţi şi voi tot felul de invitaţii pe la diverse sindrofii, dar nici voi nu duceţi lipsă de idei şi veţi avea unde să vă duceţi şi cu cine - vedeţi ce alegeţi.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE CAPRICORN

 

Poate-o să-i faceţi o vizita unui prieten care v-aşteaptă demult să povestiţi de-ale voastre la cafea, să vă faceţi şi planuri împreună. Se poate s-aveţi o ieşire la rampa cu ceva care să fie în stilul vostru şi să primiţi aprecieri la scena deschisă c-a sosit şi timpul vostru - să vă fie răsplătită munca.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE VĂRSĂTOR

 

Se poate să-ntâlniți în grupul de prieteni pe cineva proaspăt sosit care să vă stârnească interesul pentru o relaţie amoroasă! Sunteţi amatori de ieşit cu grupul pe undeva să practicaţi un sport, dacă se iveşte vreo ocazie, dar şi să vă aerisiţi, să va-ncarcati bateriile.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE PEȘTI

 

Se poate să revină după o absență cineva care vrea să fiţi împreună pentru că nu vă poate uita. Se pare că e cineva care are nevoie de voi şi o să daţi fugă să fiţi acolo într-un moment-cheie pentru acea persoană, poate se căsătoreşte, botează copilul.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE BERBEC

 

O să comunicaţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, or să-l susţineţi, dacă traversează o perioadă mai dificilă la serviciu. Energie debordantă, chef de viaţă, de călătorie să petreceţi cu prietenii ca să vă şi bucuraţi de vreun succes recent, se-ntâmplă lucruri noi, incitante.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE TAUR

 

Poate aveți ceva de vorbit între patru ochi cu fiinţa iubită şi ieşiţi la un tete-a-tete, la o cafenea. Se pare c-o să aveţi parte de o surpriză plăcută, vă caută cineva pe care abia l-ați cunoscut şi o să iasă o frumoasă poveste de dragoste, dacă tot eraţi fără partener.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE GEMENI

 

Poate-o să găsiţi nişte colaboratori de nădejde într-un cerc de cunoscuţi şi-o să şi faceţi treaba ca lumea, împreună. Poate plecaţi într-o excursie, aveţi chef de plimbare, de distracţie, să vă remontaţi cumva, ca să faceţi față noilor provocări pe care-o să le încasaţi de mîine-ncolo.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE RAC

 

La un eveniment, o zi de naştere puteţi întâlni pe cineva care să-şi dorească familie şi să vă completaţi frumos. Se poate să-i invitaţi pe nişte prieteni, rude, la voi acasă, pregătiţi ceva gustos şi schimbaţi impresii, vă consultaţi în privinţa planurilor legate de carieră.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE LEU

 

Poate vă luaţi inima-n dinţi şi o să aveţi o explicaţie cu fiinţa iubită să daţi de-o parte neînţelegerile care erodează relaţia. O s-aveţi o companie selectă, poate vă duceţi la un concert, e ceva special care va scoate-n lume şi o să fie o seară de neuitat.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE FECIOARĂ

 

Vă scoate cineva la plimbare, poate-ajungeti şi-ntr-o staţiune de agrement şi-o să fie o gură de oxigen. O să primiţi un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte şi o să apreciaţi faptul că se doreşte continuarea relaţiei, că sunteţi în rezonanţă, şi iubirea nu s-a stins.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale

Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. E momentul să spunem acele lucruri pe care le-am ascuns chiar şi de noi că poate ne dureau, acum însă le putem accepta. Să le scoatem la suprafaţă.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.