Gigi Becali sta ascuns de ochii presei. Milionarul si-a salutat din masina un vecin si l-a intrebat daca are iaurt de vanzare

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40

Gigi Becali a ajuns acasa in Pipera, unde isi va petrece urmatoarele cinci zile, de permisie, alaturi de familia sa.

Precaut, ca sa nu se puna rau cu sefii inchisorii de la Poarta Alba, milionarul a sosit in mare taina si s-a ascuns cat a putut de ochii presei. Si-a salutat doar vecinii din masina si le-a urat sarbatori fericite.

La resedinta din Pipera a fost liniste inca de dimineata. Portile de la drumul principal s-au deschis sporandic, insa nici urma de Gigi Becali.

Abia spre ora 10, condus de soferul lui, latifundiarul ar fi facut o vizita la palatul de pe Aleea Alexandrescu, unde ar fi stat doar cateva ore. A avut insa grija ca nicio camera sa nu il surprinda.

Aproape de intrarea in resedinta Becali a oprit in dreptul unui vecin, pe care l-a salutat si i-a urat sarbatori fericite. Ba chiar l-a intrebat daca are la magazin de vanzare iaurt.

Gigi Becali a fost condamnat la inchisoare in mai 2013 si a ajuns imediat in penitenciar. A fost gasit vinovat in trei dosare penale si a primit in total 3 ani si 6 luni dupa gratii.

2012 a fost ultimul an in care si-a petrecut in libertate sarbatorile de iarna. Atunci, de Craciun, 1000 de colindatori s-au batut pe banii lui Gigi.

Spre deosebire de permisia din luna mai, cand a vorbit in permanenta cu presa, de data aceasta Becali vrea sa isi tina vizita secreta. Si-a rugat rudele sa nu ii divulge programul pe care si l-a facut in aceste cinci zile. Mai mult, rarii vizitatori care ii trec pragul sunt rugati sa isi lase la intrare telefoanele mobile ca sa nu filmeze sau sa faca fotografii.

Becali a ispasit deja un an si zece luni din cei trei ani si jumatate de inchisoare. Daca lucrurile merg bine pentru el, latifundiarul ar putea fi eliberat in toamna anului viitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO