Scandalul Columbeanu s-a mutat in Parlament. Irinel vrea sa schimbe legile

Ultima actualizare: 06-11-2012 03:32

In incercarea de a-si recapata copilul, Irinel Columbeanu a ajuns si in Parlament, dupa ce saptamana trecuta a fost la Guvern ca sa-i ceara ajutorul premierului.

Numai ca, dupa experienta de astazi a ramas cu un gust amar. L-au asteptat functionarii, si nu parlamentarii din Comisia pentru Drepturile Omului, asa cum spera.

Omul de afaceri a si depus la Parlament o petitie prin care le aduce deputatilor la cunostinta situatia lui. Iar alesii i-au promis chiar ca vor incerca sa schimbe legislatia in domeniul Protectiei Copilului.

Omul de afaceri este implicat intr-un proces de divort cu Monica Columbeanu, proces in care cei doi isi disputa custodia copilului. Momentan, fetita cuplului Columbeanu, Irina, a fost incredintata de instanta mamei sale, pana la finalizarea divortului.

Neinvitat, Irinel Columbeanu s-a prezentat marti la Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Dupa ce a asteptat aproximativ 20 de minute, el a fost invitat in cabinetul presedintelui comisiei, Nicolae Paun.

Nu toti deputatii au fost la fel de primitori, vicepresedintele Comisiei, Marius Dugulescu (de la PDL), de pilda, a declarat pentru Mediafax ca democrat liberalii nu vor participa la audierile din comisie in cazul Columbeanu, deoarece "Parlamentul Romaniei este mai presus de Irinei si Monici".

Imediat a venit si replica din partea lui Irinel Columbeanu, care a declarat ca “cine se gandeste sa nu vina la comisia care dezbate aceasta problema inseamna ca nu se gandeste la propriul copil si ar trebui sa ii fie rusine.

Nu vreau sa ma bag in subiecte politice, doar in problema copiilor. In cazul copilului meu, poate ca tatal e mai insistent decat alti tati. Haideti sa il ascultam si pe el. Daca autoritatile statului nu si-au facut datoria, Parlamentul poate sa analizeze si sa repare acest lucru”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel a precizat ca doreste "demiterea conducerii Protectiei Copilului Ilfov".

Irinel, bucuros de vizita - audiat de o mica parte

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat, marti, dupa ce s-a intalnit cu presedintele Comisiei pentru drepturile omului din Camera, Nicolae Paun, ca a lasat un document scris la comisie si ca spera in modificarea legislatiei in domeniul protejarii intereselor copiilor. "Ma bucur ca am fost audiat de o mica parte a comisiei, consider important pentru ca a fost prezent presedintele comisiei", le-a spus Columbeanu ziaristilor.

Situatia Irinei Columbeanu, caz de renume national

Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputatilor i-a invitat, marti dupa-amiaza, la audieri, pe reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Ilfov, in legatura cu situatia fiicei Monicai si a lui Irinel Columbeanu.

Anterior, specialistii au declarat ca nu sunt intrunite conditiile pentru decaderea Monicai Columbeanu din drepturile parintesti, asa cum cere miliardarul Irinel Columbeanu, pe motiv ca mama ar fi agresat-o pe fiica sa.

Memorandum la Guvern

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost si la Guvern, miercurea trecuta. Acesta a depus la Registratura  un document prin care solicita ajutorul premierului Emil Boc in cazul fiicei sale, Irina.

PDL, despre cazul Columbeanu in Parlament: "Nu participam la mascarada"

Iri se plange ca a fost abuzat. Pe cine acuza miliardarul

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO