Gerul paralizeaza Romania pe final de an. Cum va fi VREMEA in noaptea de Revelion in toata tara

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40

Gerul va paraliza intreaga tara in zilele urmatoare iar temperaturile coboara mult sub zero.

Luni noapte, pentru partea de est si de sud est vor continua ninsorile, ce-i drept, in scadere fata de ceea ce s-a intamplat pe timpul zilei. Va mai bate si vantul cu 50 - 55 de km pe ora, in partea de sud a Moldovei, in Dobrogea, dar si in nord-estul Munteniei.

PROGNOZA METEO PENTRU 30 DECEMBRIE
De marti dimineata, vremea incepe, sa se raceasca. Marti, in Bucuresti, temperatura maxima va fi in jurul valorii de -5... -4 grade Celsius, iar marti noapte, va cobori pana la - 15 grade. De altfel, tot de marti noapte, in intreaga tara sunt asteptate temperaturi mai coborate de -10 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU 31 DECEMBRIE
In ultima zi a anului, frigul se va simti extrem de puternic, in toate regiunile. Maxima in Bucuresti va fi de - 7 grade. Iar totul va culmina, din pacate, chiar in noaptea de Revelion. "Atunci asteptam ca pentru toate zonele tarii temperaturile sa coboare sub -15 grade, local chiar -20 de grade, iar pentru zonele depresionare nu excludem temperaturi de - 25 de grade", anunta meteorologii.

PROGNOZA METEO PENTRU 1 IANUARIE

Prima zi a anului va fi la fel de friguroasa in intreaga tara. Pe 1 ianuarie, valorile maxime se vor situa intre -10 si 0 grade. Meteorologii spun ca, pentru aceasta perioada din an, aceste valori sunt insa normale pentru Romania, Totul pare iesit din comun, in comparatie cu Craciunul cand s-au inregistrat + 18 grade. Abia din data de 2 ianuarie, valorile vor incepe sa creasca usor, in special pe timpul noptii, dar temperaturile vor ramane, totusi, scazute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO