Gafă amuzantă. A spus ”condamnat”, în loc de ”comandant”, de față cu un lider PSD condamnat

Ultima actualizare: 03-03-2020 14:49

Un incident relativ amuzant a avut loc anul acesta, la festivitățile organizate în comuna Gorgota din județul Prahova, cu ocazia Zilei Unirii.

În timpul festivităților - la care au participat mai multe persoane cu funcții de conducere în administrația locală, dar și politicieni precum liderul PSD Prahova Mircea Cosma sau fostul președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu - cel care a ținut un discurs, probabil din cauza emoțiilor, pentru că se afla în prezența atâtor personalități, a spus ”condamnat” în loc de ”comandant”.

Ironia sorții face ca Mircea Cosma (prezent la eveniment), fiul său, Vlad Cosma (fost deputat de Prahova) și fiica, Andreea Cosma, actual deputat, să fie cercetați pentru fapte de corupție și trafic de influență, dar și condamnați în primă instanță la ani grei de închisoare.

”Astăzi, 24 ianuarie, sărbătorim aniversarea Zilei Unirii Principatelor Române, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din comuna Gorgota, prilej cu care oficialitățile administrației publice locale, împreună cu condamnatul ...ăăă, comandantul garnizoanei Ploiești v-au prezentat onorurile.” - s-a auzit tare și clar la microfonul festivității din comuna prahoveană Gorgota, în 24 ianuarie 2020.

Jurnalistul Alex Dima este de părere că termenul ”condamnat” a intrat deja în ”mentalul colectiv” din Prahova. 

”Domnul Cosma era acolo, de față, condamnat, cum spuneam mai devreme la 8 ani în primă instanță. Da, i-a scăpat porumbelul. Știi cum e: gura păcătosului adevăr grăiește. Eu am spus că termenul ăsta de condamnat a intrat în Prahova, acolo, a intrat în mentalul colectiv. Când vezi omul, cu asta îl asociezi.” - a spus Alex Dima în podcastul ”România, știi bine”, difuzat exclusiv online.

Vedeți aici, integral, episodul 29 al podcastului ”România, știi bine”.

Alex Dima a fost LIVE în noul episod al podcastului ”România, știi bine”, difuzat de la ora 11.00, pe stirileprotv.ro, pe www.protvplus.ro, pe canalul de YouTube "Romania, te iubesc!" și pe paginile noastre de Facebook: ”România, te iubesc! și Știrile Pro TV.

Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO