Gabriela Firea are Covid. Senatorul abia făcuse a treia doză de vaccin

Ultima actualizare: 20-10-2021 10:35
Gabriela Firea
Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că va lipsi de la votul pentru Cabinetul Cioloș, pentru că are Covid 19.

"Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.
Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea
", a scris Firea pe Facebook.

Firea a precizat că în fața bolii toți oamenii sunt egali, ca și în fața lui Dumnezeu.

"În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea : ‘Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: 'Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii') şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: 'Drept aceea, nu fiţi fără de minte'; II Tim. 4, 5: 'tu fii treaz în toate...’, 1, 8: ‘să fie... treaz la minte’ şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: ‘Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari’). Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră : credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri. Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim. Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină!", a continuat senatorul. 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO