Gabriela Firea are Covid. Senatorul abia făcuse a treia doză de vaccin

Gabriela Firea
Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că va lipsi de la votul pentru Cabinetul Cioloș, pentru că are Covid 19.

"Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.
Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea
", a scris Firea pe Facebook.

Firea a precizat că în fața bolii toți oamenii sunt egali, ca și în fața lui Dumnezeu.

"În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea : ‘Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: 'Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii') şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: 'Drept aceea, nu fiţi fără de minte'; II Tim. 4, 5: 'tu fii treaz în toate...’, 1, 8: ‘să fie... treaz la minte’ şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: ‘Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari’). Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră : credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri. Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim. Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină!", a continuat senatorul. 

 

Citește și...
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, infectat cu coronavirus: ”Faptul că am fost vaccinat m-a ajutat enorm”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, infectat cu coronavirus: ”Faptul că am fost vaccinat m-a ajutat enorm”

Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu scrie, într-o postare pe Facebook, că a lipsit în ultima perioadă din spaţiul public pentru că s-a infectat cu noul coronavirus

Recomandări
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%

Autoritățile anunță că le vor da mai mulți bani celor care vor să își cumpere o mașină nouă prin programul guvernamental „Rabla”.

Gara de Nord va fi modernizată:
Gara de Nord va fi modernizată: "Vin după 22 de ani în România, sunt șocat și nici nu mai vreau să pun piciorul"

Gara de Nord, cea mai mare poartă de intare în București, va fi modernizată. Deocamdată a fost lansată licitația pentru acest proiect.

”Ucigașele de tancuri” sunt în drum spre Ucraina. Soldaţii ucraineni se antrenează deja de câteva săptămâni
”Ucigașele de tancuri” sunt în drum spre Ucraina. Soldaţii ucraineni se antrenează deja de câteva săptămâni

Rușii par tot mai aproape de cucerirea Bahmutului, în estul Ucrainei, după ce ar fi cucerit un sat din apropiere. Potrivit ministrului de externe de la Kiev, Ucraina va primi de la aliați, "în primul val", între 120 și 140 de tancuri.