Francisc Doboș: ”Stați acasă zilele astea, dacă nu vreți să ajungeți mai repede acasă la...Cel de sus”

Dată publicare: 21-03-2020 17:00
Dată actualizare: 21-03-2020 17:09


francisc dobos

Francisc Doboș, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care îndeamnă cetățenii să stea acasă.

Acesta a menționat: ”Stați acasă zilele astea, dacă nu vreți să ajungeți mai repede acasă la, Cel de sus”.

Din 2011, Francisc Doboș este preot colaborator la Parohia Catedralei Sfântul Iosif (București) și purtător de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice de București.

Potrivit bilanțului oficial anunțat sâmbătă de autorități la ora 13:00, în România avem 367 de persoane infectate cu coronavirus.

Cum numărul cazurilor crește de la o zi la alta, responsabilii iau în calcul să fie testate și alte categorii de persoane, nu doar cele care au intrat în contact cu bolnavii.

Guvernul le reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO