FOTO. Tânăr strivit de BMW în timp ce scotea bani de la bancomat. Șoferița a încurcat pedalele

Ultima actualizare: 04-09-2020 22:05
Accident bancomat
monitorulneamt.ro

Un tânăr de Piatra-neamț a fost rănit, în cursul zilei de vineri, după ce a fost lovit de o șoferiță cu BMW în timp ce scotea bani de la bancomat, relatează monitorulneamt.ro.

Șoferița de 20 de ani a încurcat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare și a accelerat, lovindu-l pe tânăr și o altă femeie care a fost și ea rănită ușor.

„Este vorba despre o șoferită de 20 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, IPJ Neamț, pentru presa locală.

Potrivit presei locale, victima avut noroc deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips.  și nu a fost astfel zdrobit în urma impactului. În momentul când maşina a intrat în el, tânărul a fost împins în interior, cu tot cu zidul din material mai moale şi aparat, dar chiar şi în aceste condiţii are leziuni foarte grave.

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dat nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor.

Potrivit martorilor, șoferița doar ce achiziționase mașina cu câteva minute înaintea incidentului. Ea se afla în parcare pentru a întocmi actele de vânzare – cumpărare ale BMW-ului.

Tânărul rănit a fost transportat la spital pentru investigații.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!