Fosta iubită a lui Costin Mărculescu: „Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

Ultima actualizare: 11-06-2020 16:06
Cristina și Costin Mărculescu
Libertatea

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a făcut câteva declarații șocante cu privire la starea de sănătate a actorului.

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut, în timp ce actorul se pregătea să facă o baie.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a vorbit despre problemele cardiace ale acestuia.

„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el", a menționat Cristina, fosta iubită a actorului.

„Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze. Era și într-o depresie. Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el', a mai spus Cristina la un post de televiziune, potrivit viva.ro.

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

 

Câţiva prieteni au dat alarma pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon iar câinele său lătra insistent în locuinţă.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi Smurd.

Înăuntru, temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie. Cazul a fost preluat imediat de Biroul morţi suspecte al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO