Fiul senatorului Ionel Agrigoroaie, batut cu pumnii in plina strada. Pe cine suspecteaza familia

Ultima actualizare: 29-01-2015 00:04

Fiul senatorului Ionel Agrigoroaie a fost agresat in plina strada in Iasi.

Baiatul de 15 ani sustine ca a fost batut duminica de cinci tineri, printre care se afla si o fata, si banuieste ca agresorii ar fi fost tocmiti de niste vecini care locuiesc in aceeasi curte cu el. Parlamentarul era la Bucuresti, si l-a sfatuit pe fiul lui sa depuna imediat o plangere la politie, mai ales ca de luni de zile exista un conflict intre familia lui si Colocatari.

Baiatul de 15 ani al senatorului independent Agrigoroaie le-a povestit politistilor ca a fost lovit cu pumnii in fata si cu picioarele in spate. In timp ce politia cerceteaza intamplarea, Ionel Agrigoroaie banuieste ca agresiunea fiului sau are legatura cu familia interlopului Vandam Constantin.

Cei doi au ajuns sa imparta curtea, dupa ce politicianul a fost executat silit de banca - iar corpul de cladire scos la licitatie a fost cumparat de clanul tiganesc. In noiembrie, acesta i-a sapat senatorului o groapa in curte, apoi i-a distrus instalatia de gaze. Mai tarziu, a sudat poarta de la intrare si a demontat camerele de supraveghere ale senatorului, motivand ca sunt pe bucata lui din proprietate

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO