Sorin Ovidiu Vintu are din nou probleme cu justitia. Autoritatile i-au blocat conturile, intr-o noua ancheta

Ultima actualizare: 29-01-2015 00:04

Omul de afaceri a primit luni vestea ca este suspect intr-un nou dosar penal si ca i-au fost blocate conturile. Milionarul este banuit ca ar fi folosit bani negri pentru a pune mana pe o companie de asigurari.

Desi parea nedumerit de citatie, Sorin Ovidiu Vintu a primit raspunsul in biroul anchetatorilor. Din dosarul Petromservice in care a fost trimis in judecata pentru delapidare si spalare de bani, s-a desprins un altul in care se fac investigatii pentru acelasi tip de acuzatii. O parte din banii plimbati prin diverse paradisuri fiscale ar fi fost folositi la cumpararea unei firme de asigurari, prin intermediul unei companii off-shore. 

Vintu a refuzat sa dezvaluie ce sume are in conturile respective si in ce masura acest sechestru ii incurca planurile de afaceri.

Pana in prezent milionarul a primit un an de inchisoare cu executare pentru santajarea deputatului Sebastian Ghita si doi pentru favorizarea fugarul Nicolae Popa. Vantu asteapta acum verdictul si in dosarul Petromservice. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat in prima instanta la 6 ani si doua luni, insa hotararea finala o va lua Curtea de Apel.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO