FESTIVALUL GEORGE ENESCU. John Malkovich a spus povestea unui criminal in serie, pe muzica de Bach

Ultima actualizare: 12-09-2013 07:05

Pentru prima data la Bucuresti, actorul american John Malkovich a oferit un regal dramatic celor care l-au privit in sala Ateneului Roman.

Intr-un musical negru, Malkovich a spus povestea unui criminal in serie, pe muzica de Haydn, Mozart, Beethoven si Bach, in cadrul Festivalului George Enescu.

"Am o voce de psihopat", spunea actorul in fata unui reporter curios de ce, cu doua nominalizari la Oscar pentru filmele sale, Malkovich s-a hotarat sa faca teatru. Privirea, timbrul si dedublarea il ajuta acum sa intre in pielea unui infractor odios. La uluitoarea transformare asista, in premiera, un public roman care a epuizat biletele din prima saptamana de vanzare.

"Eu sunt Jack Unterweger. Acesta este primul popas dintr-un turneu international de promovare a acestei carti noi si minunate", spune John Malkovich.

Pe scena, ucigasul austriac Jack Unterweger incepe o calatorie macabra. In viata reala, Romania a fost un ultim popas al lui John Malkovich, intr-un turneu european al piesei "O comedie infernala- confesiunile unui criminal in serie".

O cursa de linie de la Viena l-a adus pe John Malkovich in premiera la Bucuresti, desi initial se vorbea despre un avion particular. A avut parte, asa cum era si normal, de tratament preferential. Organizatorii Festivalului George Enescu l-au preluat direct si l-au dus la repetitii.

Dupa 35 de ani pe platouri, tot a avut emotii. Asa ca a refuzat sa dea interviuri sau sa fie filmat inainte de reprezentatie. A promis, in schimb, ca isi va spune impresiile imediat dupa eveniment.

S-a simtit insa epuizat dupa doua ore pe scena. A marturisit echipei ca se va intoarce si ca se va revansa atunci.

A marturisit echipei ca se va intoarce. Pentru teatru, opera si poate chiar un film.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO