Femeie încătușată în stradă pentru că nu purta mască. A fost nevoie de șase echipaje de poliție

Ultima actualizare: 28-10-2020 11:59
retinuta politie masca florența
Youtube/il Giornale

O femeie a fost încătușată în stradă pentru că nu purta mască, iar martorii au relatat că polițiștii au strâns-o de gât pentru a o imobiliza.

Femeia avea un câine pitbull, care a rămas în mijlocul străzii când femeia a fost dusă la secția de poliție și a fost recuperat apoi de o vecină.

Operațiunea poliției, la care au participat aproape șase echipaje contra unei singure femei, a avut loc luni, la Florența, relatează publicația il Giornale.

Femeia a fost reținută pe stradă, în timp ce își plimba câinele, de către trei agenți. „I-au pus mâinile în jurul gâtului ei, se părea că o sugrumau” a povestit un martor, arată publicația citată.

Scandalul din Florența s-a produs luni în via Pellicceria, în centrul istoric, relatează martorii.

„Trei ofițeri de poliție municipali, două femei și un bărbat au urmărit-o pe doamnă, oprind-o sub arcade pentru că nu purta mască”, a povestit un trecător care a filmat scenele.

Femeia ar fi refuzat să ofere datele personale agenților, iar atunci un polițist ar fi bruscat-o, iar femeia a început să strige că o strânge de gât și nu mai poate respira.

„Scena a fost de impact. La urma urmei, era o femeie și, oricât de mult ar putea rezista, nu era o amenințare și nici un infractor periculos. Se părea că o sugrumau ... ” a mai spus martorul. Între timp, la fața locului s-a adunat o mulțime de oameni care se manifestau dezaprobator la adresa polițiștilor, iar reacția publică a devenit și mai puternică când la fața locului au ajuns șase mașini cu forțe de ordine.

„Au sosit șase patrule municipale pentru a face față situației. După o vreme au încătușat-o pe doamnă. Au fost o mulțime de agenți împotriva unei singure femei ... cu sirenele aprinse și o serie de resurse, pentru a duce pe femeia fără mască la secție . Modul de acțiune ar fi fost de mai puțină senzație dacă ar fi fost folosit pentru un grup de criminali violenți, mai degrabă decât împotriva unei singure femei” a mai arătat martorul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO