Femeie, reținută după ce a mușcat un polițist. Prietenii tinerei i-au înjurat pe agenți


Ultimul update: Miercuri 31 Ianuarie 2018 13:38
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2018 09:56
Categorie: Stiri actuale

Un scandal monstru s-a petrecut vineri seară într-un mall din Bucureşti, unde o femeie a fost reclamata la poliţie că îşi agresează copilul.

Doi agenţi de poliţie au intervenit şi au încercat să o legitimeze, însă femeia s-a dezlănţuit: nu doar că a refuzat să arate actele, dar i-a şi lovit şi muşcat pe poliţişti. Anchetatorii au decis să o rețină 24 de ore şi i-au făcut dosar penal pentru ultraj.

Cei care au filmat scena cu telefonul mobil ar fi, susţin anchetatorii, apropiaţi ai femeii. Bărbaţii protestează şi îi înjură pe agenţi în momentul când o duc cu forţa pe agresoare către maşină de poliţie.

Scandalul a pornit după ce angajata unui magazin a observat că femeia îşi lovea băieţelul şi a încercat să intervină. Doar că mama copilului ar fi răbufnit şi faţă de ea. Atunci, vânzătoarea a chemat poliţia.

Doar că nici poliţiştii chemaţi în ajutor nu au scăpat de furia ei. Pe unul l-a lovit cu pumnul în față, iar pe celălalt l-a muşcat de picior în timp ce încerca să o imobilizeze.

Diana Sarca, purtător de cuvânt poliție: "A fost notificată unitatea de protecţie a copilului de pe raza sectorului doi, urmând ca şi DGASPC să dispună măsurile din competență. Persoana nu se afla singură în complexul comercial, mai mulţi cunoscuţi au preluat minorul, iar în foarte scurt timp au ajuns şi bunicii acestuia.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 2, care va decide dacă femeia va fi cercetată în stare de libertate pentru ultraj. În orice caz, dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la 4 ani de închisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO