Fata politistului care si-a executat familia: "Unde este mama?"

Nelu Gruia

Ruxandra Gruia, impuscata de tatal sau, Nelu Gruia, este constienta si i-a intrebat de mama sa pe medici. Fetei nu i s-a spus ca mama sa a decedat. Fratele acesteia, care era la etajul vilei atunci cand Gruia si-a executat familia, se afla acum la rude.

Ruxandra Gruia este constienta si cooperanta, a declarat medicul Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

"Pacienta este inca in stare grava. Este in stare stabila, dar o stare stabila foarte fragila. Pacienta vine dupa o operatie de urgenta, fara sa fi fost pregatita in prealabil. Este constienta si cooperanta. A intrebat de mama ei, dar oarecum constienta de ce i se intamplase, intrucat nu a insistat asupra intrebarii. Medicii care au fost langa ea nu i-au spus ce s-a intamplat si au incercat s-o linisteasca", a declarat Cristina Geormaneanu.

Nelu Gruia o invinovateste pe Ruxandra de destramarea casniciei

Fostul sef al Serviciului Arme Dolj si-a executat familia, apoi s-a sinucis

Citește și
topor
Si-a ucis tatal pentru un pachet de tigari
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

"Este sub influenta socului. I s-au intamplat foarte multe intr-un timp foarte scurt. Mai este si acea scrisoare in care tatal sau o face responsabila pentru destramarea casniciei. Acest lucru se va rasfrange asupra ei. Principala trauma care trebuie gestionata este cea psihologica. Va avea nevoie de consiliere dupa ce va iesi din spital, si una de lunga durata", a mai spus Cristina Geormaneanu.

Executie cu sange rece

Fostul sef al Serviciului Arme si Munitii-Dolj si-a impuscat, miercuri dimineata, sotia si fiica si apoi s-a sinucis. Ipoteza unei crime premediate se contureaza din ce in ce mai mult in acest caz.

Nelu Gruia ar fi trecut toate conturile sale bancare pe numele baiatului, spun surse din interiorul anchetei. Apoi, macinat de divort si innebunit ca fata a iesit din cuvantul lui, a trecut la fapte. Si-a omorat nevasta si a vrut sa o ucida si pe tanara.

Femeia, in varsta de 51 de ani, s-a stins instant sub gloante, iar fata si barbatul au fost dusi in stare extrem de grava la spital. Nelu Gruia s-a stins la scurt timp pe masa de operatie.

Si-a impuscat sotia in cap


Politistul din Dolj care si-a executat familia dormea cu pistolul sub perna

In urma cu doi ani, Nelu Gruia a renuntat la cariera din IPJ si a trecut la sefia Asociatiei judetene de vanatori si pescari. Relatia cu sotia lui incepuse sa scartaie si, la sfarsitul anului trecut, ea se gandea la divort.

Ieri dimineata, scandalul dintre ei a pornit de la reprosurile barbatului, care ii spunea sotiei ca nu se ingrijeste cum trebuie de baiatul lor de 20 de ani, care este surdo-mut.

In disputa a intervenit si fiica lor, iar atunci omul a luat pistolul si a tras orbeste. Pe sotie a nimerit-o in cap si in piept, iar pe fiica in spate.

"Am gasit-o pe fata in strada si mi-a spus doar atat: "Tata m-a impuscat si pe mine si pe mama". Atunci am sunat la 112. Va dati seama ca eram in stare de soc", a marturisit o vecina.

Omul a incercat sa se sinucida apoi cu acelasi pistol. A scris la repezeala un bilet de adio in care arunca vorbe grele in sotia si fiica sa. A lasat cu limba de moarte ca intreaga avere sa-i revina baiatului, singurul care nu il dezamagise.

Cand criminalistii au ajuns la locul tragediei, atat barbatul cat si fiica lui agonizau.

Fostii colegi au inghetat cand au citit randurile de ramas bun. Nelu Gruia era genul de om care o viata a dat ordine si, prin natura meseriei, aprecia disciplina. Cel mai probabil nu suporta sa ii iasa cineva din cuvant, iar din scrisoare reiese clar ca din punctul lui de vedere fiica sa, o fire rebela, ar fi gresit de multe ori. Familia pe care si-a dorit-o nu se potrivea deloc cu cea din realitate. Singurul pe care il regreta este baiatul care din pacate nu a fost niciodata sanatos.

O alta ipoteza: scandalul ar fi pornit de la fiica fostului politist, care avea o relatie cu un baiat din Elvetia

Ruxandra Gruia, fiica de la care ar fi pornit tensiunile, s-a intors de curand de la studii din Elvetia si ar fi vrut sa plece tot in strainatate sa lucreze. Avea o relatie extrem de apropiata cu mama ei, profesoara de limba romana. Despre divortul din familia lor nu stia mai nimeni. In toate pozele postate de Ruxandra pe site-urile de socializare apareau ca o familie unita si fericita. Nici mama nu a povestit ca are probleme.

Ruxandra avea o relatie cu un baiat din Elvetia, relatie cu care Nelu Gruia nu era de acord.

Cititi si:

Afla tot ce nu stiai despre corpul tau. Elimini 160 kg de "deseuri" pe an

GALERIE FOTO. S-a ales cea mai frumoasa persoana din lume

Preferintele muzicale tradeaza apetitul sexual. Esti fan Gaga sau Coldplay?

Catherine Zeta Jones, internata la psihiatrie. E maniaco-depresiva

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Fostul sef al Serviciului Arme Dolj si-a executat familia, apoi s-a sinucis
Fostul sef al Serviciului Arme Dolj si-a executat familia, apoi s-a sinucis

UPDATE: Ipoteza premeditarii prinde tot mai tare contur in socantul caz de la Craiova. Acolo, fostul sef al Serviciului Arme si Munitii-Dolj si-a impuscat sotia, fiica si apoi s-a sinucis.

Si-a ucis tatal pentru un pachet de tigari
Si-a ucis tatal pentru un pachet de tigari

Crima odioasa intr-o comuna din judetul Galati. Un barbat in varsta de 34 de ani si-a ucis tatal, in varsta de 75 de ani, cu mai multe lovituri de topor, pentru un simplu pachet de tigari.

Familia tinerei ucise de iubitul informatician, in stare de soc
Familia tinerei ucise de iubitul informatician, in stare de soc

In urma crimei oribile, care i-a despartit pentru totdeauna pe doi tineri stabiliti in Capitala, a ramas multa durere si o stare de soc din care familia fetei nu si-a revenit inca.

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.