Emoții mari la BAC 2020. Care elevi au ieșit fericiți de la examen: ”Suntem OK”

Ultima actualizare: 24-06-2020 13:39

Emoțiile au continuat miercuri dimineață pentru elevii de clasa a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat. A fost ziua probei obligatorii de profil, la Matematică sau Istorie.

 

Testarea a început la ora 9, însă copiii s-au strâns încă de la primele ore ale dimineții. Părinții au venit sa le ridice moralul.

Fată: ”Am învățat formulele, am repetat puțin și dimineața. Eram pregătită și dinainte”.

Fată: ”Mă descurc. Ieri nu am repetat, m-am relaxat. Am învățat tot anul, m-am pregătit pentru admitere”.

Fată: ”Suntem OK, am făcut variante”.

Ultimele persoane au ieșit din sălile de examen la prânz, însă au fost și elevi care au terminat subiectul într-o singură oră. 

 

Matematica a dat bătăi de cap, cei care au dat la Istorie au speranțe mari

 

Matematica, se pare, le-a dat bătăi de cap. Am stat de vorbă cu liceeni care au reușit cu greu să termine subiectele 1 și 2. 

Pe de altă parte, profesorii spun că cerințele au fost destul de simple.

În ceea ce privește elevii care au susținut examenul la Istorie, aceștia au ieșit fericiți din sălile de examen și sperau la note mari, între 8 și chiar 10.

E drept, subiectele nu au părut deloc dificile: au avut de vorbit despre anii premergători Unirii Principatelor, de identificat câteva date legate de Iancu de Hunedoara și despre politicile României din secolul 20.

Examenul de Bacalaureat continuă și joi, cu ultima probă, cea la alegere, iar primele rezultate vor fi afișate pe 30 iunie.

Tot atunci elevii vor putea depune și contestațiile, atenție, din nou, până la ora 20.

Rezulatele finale vor fi afișate pe 5 iulie, însă vor fi confidențiale. Pe liste vor fi tipărite doar nota și media, fără numele elevului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO