Donald Trump Jr., asteptat la cimitirul vesel din Sapanta. Desfasurare de forte din partea angajatilor de la salubritate

Ultima actualizare: 21-05-2017 07:09

Donald Trump Jr si fiul acestuia isi continua calatoria privata in Romania. In aceasta noua etapa a vacantei, cel mai mare dintre baietii presedintelui american ar fi ajuns in vizita la castelul Jidvei.

Vechi de secole, acesta este si domeniu de vanatoare. De acolo, musafirii ar merge catre Maramuresul istoric, unde joi, la Sapanta, s-a facut curat de zor.

Dupa ce a fost in zona de sud a tarii, fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite ar fi ajuns si la un domeniu de vanatoare privat aflat pe malul Tarnavei Mici, in judetul Alba. Donald Trump junior este insotit in Romania de baiatul sau, Donald John al IIIl-lea, in varsta de 11 ani. Contestat de organizatiile de mediu pentru pasiunea sa, Trump jr ar putea vana aici caprioare si mistreti.

Oaspetii au trecut si pe la vestitul castel de la Jidvei. Asezat pe o colina, castelul Behen Haller a fost construit in secolul al 16 lea si are o istorie interesanta. In prezent se afla in proprietatea unei importante companii producatoare de vinuri din Romania. A fost gandit de la bun inceput ca un domeniu de vanatoare, iar in prezent este cu circuit inchis. Cei interesati pot participa si la degustari de vinuri.

Donald Trump Jr. a ajuns in Romania la inceputul saptamanii. Miliardarul american ar fi mers initial la Giurgiu la mistreti. Intrebat daca a participat alaturi de fiul presedintelui american la vanatoare, presedintele Iohannis a fost categoric.

Klaus Iohannis: "Nu am avut nicio intalnire si oricum nu merg la vanatoare, pentru ca mie imi plac, intr-adevar, animalele, dar vii."

Oaspetii de peste ocean sunt asteptati si la celebrul cimitir vesel din Sapanta. Angajatii de acolo maturat aleile si s-au asigurat ca totul luceste.

Turista: "Am auzit ca este asteptat mi-ar placea sa vina sa il vad si eu."

Pana acum, Donald Trump Jr. si fiul sau au vizitat Bucurestiul, dar si in cateva sate sasesti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO