Doi tineri plecati la plimbare cu barca au disparut fara urma. Declaratia martorilor

Ultima actualizare: 15-06-2017 00:00

Cautari disperate pe raul Olt, in zona localitatii Bod, judetul Brasov, dupa ce doi tineri plecati la plimbare cu barca au disparut. Alarma a fost data de cativa oameni care sambata erau la iarba verde si au auzit strigate de ajutor.

N-au vazut insa pe nimeni pe firul apei, iar echipajele de interventie chemate imediat au gasit in aval doar barca goala. Zona unde au disparut tinerii este adesea folosita pentru agrement, desi este periculoasa, spun pompierii.

Se pare ca cei doi tineri, de 27 respectiv 35 de ani, au fost surprinsi de cascada formata pe langa un baraj.

Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov: "Persoana care a anuntat evenimentul a auzit un strigat de ajutor, dar cand s-a deplasat la fata locului era doar barca goala. Noi am directionat imediat la fata locului un echipaj cu barca pneumatica".

Se pare ca tinerii iesiti la plimbare cu barca nu au banuit pericolul din zona. Cei cu experienta in rafting stiu cum sa se fereasca.

Pompierii ii sfatuiesc pe toti cei dornici de balaceala sau plimbari cu barca sa mearga numai in locurile special amenajate. Iar copiii sa fie supravegheati in permanenta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO