Marian Iancu nu uita si nu iarta. Fostul patron al echipei de fotbal Poli Timisoara ii acuza de abuzuri pe judecatorii care l-au condamnat in doua randuri la ani grei de inchisoare.

Omul de afaceri a facut o plangere penala impotriva Cameliei Bogdan si a lui Alexandru Mihalcea. Dar cum procurorii nu i-au dat dreptate, isi incearca luni ultima sansa chiar in fata colegilor celor doi magistrati de la Curtea de Apel Bucuresti. Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea formau completul de judecatori care l-a trimis in spatele gratiilor si pe Dan Voiculescu, intr-un proces care a durat 2.000 de zile

Marian Iancu sustine ca a fost victima unor abuzuri si ii acuza pe Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea, printre altele, de sustragere de probe, represiune inumana, dar si de faptul ca l-ar fi tinut, in mod abuziv, timp de 8 ore. intr-o toaleta a Curtii de Apel inainte de a-i da una dintre condamnari. Cel care ar fi dat aceasta dispozitie, calificata de Iancu drept „inumana” ar fi fost chiar judecatorul Alexandru Mihalcea

Condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare in dosarul Rafo-Carom, Iancu vrea sa dea declaratii complete iar avocata sa sa-i sustina plangerea din punct de vedere al teoriei dreptului, dar judecatorul care i-a primit dosarul a apreciat ca e suficient ca unul dintre cei doi sa pledeze iar celalalt sa o faca, eventual, in scris.

O decizie care l-a nemultumit pe Marian Iancu, ce a decis sa recuze judecatorul. Asa ca, pana la primirea unei decizii, el trebuie sa se intoarca in spatele gratiilor.