Deputatul Solomon, despre scandalul de la șaormerie: Este un linșaj mediatic al guvernului, care a cumpărat presa

Ultima actualizare: 10-07-2020 10:54
Deputatul Solomon, despre scandalul de la șaormerie: Este un linșaj mediatic al guvernului, care a cumpărat presa
Inquam/ Octav Ganea

Deputatul PSD Adrian Solomon susține că scandalul de la șaormerie în care a fost implicat este un linșaj mediatic al guvernului, care a cumpărat presa, iar singurul său regret este că nu a purtat mască atunci când a intrat în local.

 

Deputatul Solomon spune că a aflat din presă despre amendă și autosesizarea CNCD pentru discriminarea cetățeanului turc de la șaormerie.

Social-democratul susține însă că nu vede unde e discriminarea: ”Trebuia să mă adresez cu ”măi, Vasile”?”.

”Așa cum despre amendă am aflat din presă, tot din presă a aflat și despre autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării cum că l-aș fi discriminat pe cetățeanul turc de la fast food, numindu-l ”Măi, Mustafa”. Eu nu văd unde este discriminarea având în vedere că așa îl cheamă pe omul acela. Pe ecusonul pe care îl avea în piept scria ”Mustafa”. Dacă ăsta este numele lui, eu cum trebuia să îi spun? Trebuia să mă adresez cu ”Măi, Vasile”?, a declarat Adrian Solomon pentru Bârladul Meu.

”Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politețe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puțin elegantă. Dar acest lucru nu ține de discriminare”, a completat Solomon.

 

Ce regretă Solomon

 

”Dacă am un regret în urma episodului respectiv, acela este că nu mi-am pus masca la intrare, astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări de acestea exagerate”, a afirmat deputatul PSD.

Potrivit acestuia, întregul scandal ar fi, de fapt, un linșaj al guvernului, care a cumpărat presa și o folosește împotriva sa. 

”Până una-alta, acesta este un linșaj mediatic ce pare să aibă la bază cele 140 de milioane de euro cu care Guvernul Orban a cumpărat presa. Dacă pentru a fi înjurați adversarii politici s-au dat acei bani, atunci e păcat că nu au fost cheltuiți pentru lucruri folositoare oamenilor”, a concluzionat parlamentarul PSD.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO