Cum și-a surprins o mamă copiii aflați în izolare. ”Aveți nevoie doar de puțină imaginație”

Dată publicare: 03-04-2020 07:40
Dată actualizare: 03-04-2020 09:21


Pentru cei mai mici , această perioadă de izolare în casă este o vacanță mult dorită și mult așteptată alături de părinți.

Pentru aceștia din urmă însă, de multe ori răbdarea le este pusă la grea încercare. Așa că trebuie să inventeze tot timpul jocuri și activități care să îi țînă pe cei mici ocupați.

Un exemplu vine de la o familie din Florida. Pandemia de coronavirus i-a obligat să improvizeze acasă o parte din lumea Disney.

Bucuria a fost la cote maxime cand cei 3 copii au aflat ce surpriză le-au pregătit părinții: un tur virtual prin locația de poveste mult dorită.

”Plănuiam să mergem în parcul de distracţii când ne-am mutat în Oklahoma din Orlando. Și am fost dezamăgiți când am aflat că nu mai apucăm să facem asta din cauza a tot ce se întâmplă”, a spus mama copiilor, Gina Carlisle.

Dar asta nu i-a oprit să petreacă momente magice acasă.

”Mama ne-a pregătit un mic dejun tematic!”, s-a bucurat unul dintre copii.

Mickey Mouse și prietenii săi i-au întâmpinat pe copii încă de dimineață, ca să le dea energie pentru o zi plină de aventură: ”Cluster, pe cine vrei să îl călărești? Pe Dumbo! Asta e ca și cum l-ai călări pe Dumbo?”

Mai mult, părinții au pus pe televizor filmulețe din celebrul parc de distracţii și s-au folosit de diferite obiecte pentru a le face experiența cât mai autentică. În plus, surprizele ascunse într-una dintre camere au fost, de asemenea, pline de adrenalină.

”Cred că filmulețul cu dinozaurul a fost preferatul meu. L-am vizionat de cel puțin 20 de ori. Reacția copiilor când John i-a speriat a fost delicioasă. Mă face să râd de fiecare data”, a mai spus Gina Carlisle.

Ea crede că părinții au nevoie doar de puțină imaginație: ”Am folosit lucruri pe care le aveam acasă, cum ar fi coșul de rufe și păpușile lor de pluș cu personajele Disney, dinozaurii... și am încercat să fim creativi cu lucrurile pe care le avem.”

Aventura pusă la cale de părinți a avut un succes uriaş pentru copii.

”Ne-au întrebat de mai multe ori dacă o putem pune în practică din nou și cât mai trebuie să aștepte pentru asta. Cu siguranță sunt încântați să facă din acest lucru o activitate zilnică”, a mai spus Gina Carlisle.

”Vă mulțumim! Ne vedem în curând! La revedere!”, a fost mesajul primit de copii la final.


VIDEO PROTVPLUS.RO