Cum a incercat sa scape de raspundere un sofer baut care a distrus cinci masini. Politistii i-au facut dosar penal

19-05-2014 08:20


O adevarata colectie de infractiuni a strans un barbat din Sibiu, care a avariat cinci masini in centrul orasului. Desi consumase alcool si avea si permisul de conducere suspendat tot din aceasta cauza, s-a urcat la volan si a facut accident.

Apoi a vrut sa fuga, dar unul dintre martori a reusit sa il prinda cu ajutorul politistilor locali.

Barbatul in varsta de 29 de ani e stilist la un salon de coafura din Sibiu. Desi avea permisul de conducere suspendat, a iesit la o plimbare cu masina, impreuna cu un prieten. Pe o strada din centrul orasului nu a mai putut controla autoturismul.

Otilia Barna, pagubita: "Am auzit o bubuitura, am vazut foarte mult praf ridicat".

Ana Popa, martor: "Cu viteza, au intrat in masina, a ricosat in cealalta din impactul ce l-a avut, a impins-o in cealalta, nu a putut s-o redreseze si a intrat in cealalta. A oprit masina, dar cel care conducea a incercat sa fuga".

Unul dintre martori, care si-a vazut autoturismul avariat, a pornit imediat pe urmele barbatului.

Marius Barna, pagubit: "A zis 'lasa-ma in pace', ca imi distrugi viata, ca nu stiu ce! Am zis 'treci inapoi, asuma-ti responsabilitatea'".

Dupa cateva sute de metri, cu ajutorul a doi politisti locali, a reusit sa-l prinda pe barbat si sa-l aduca la locul accidentului, unde era asteptat de ceilalti pagubiti.

In cele din urma, a stat de vorba cu politistii de la rutiera. Apoi, atat el, cat si pasagerul, au fost condusi la sediul politiei pentru declaratii.

Comisar Constantin Craciun, Politia Rutiera Sibiu: "Se efectueaza cerecetari pentru savarsirea infractiunii conducerii sub inflenta bauturilor alcoolice si cu dreptul de conducere suspendat. Din declaratiile lui si ale martorilor reiese ca a fost la volan".

Niciunul dintre proprietarii masinilor avariate nu avea asigurare Casco.

VIDEO PROTVPLUS.RO