Reactia unui sofer baut cand a fost intrebat daca avea viteza in momentul accidentului. A provocat un dezastru in Vaslui

19-05-2014 08:06


Dezastru a lasat in urma lui un sofer de 27 de ani din Vaslui, care s-a urcat baut la volan. A lovit cu masina un stalp, apoi a spulberat un gard din beton in spatele caruia se aflau 7 persoane.

Doua dintre ele au fost prinse sub daramaturi. Iar un baietel de 10 ani care se afla pe sosea, a fost si el ranit usor. Barbatul a vrut sa scape cu fuga, dar politia l-a gasit in scurt timp.

Dupa ce a raspuns cam confuz la intrebari, soferul a fost invitat sa sufle si in etilotest.

Barbatul a scapat de sub control masina pe care o conducea si, dupa ce a acrosat usor un baietel de 10 ani, care se plimba cu bicicleta pe sosea, a daramat gardul si poarta unei case. In curte se aflau 7 oameni, iar doi dintre ei au fost raniti.

Doua ambulante au ajuns in scurt timp la locul accidentului. Singurul care a fost transportat la spital este un tanar de 17 ani. Baiatul de 10 ani si celalalt ranit, un barbat, sunt in afara oricarui pericol.

Soferul este cercetat acum pentru fuga de la locul accidentului, vatamare corporala din culpa si distrugere. El a mai avut si in trecut permisul suspendat, pentru ca s-a urcat baut la volan.

Discutie reporter - sofer:

- "Aveati viteza? Ce s-a intamplat?"

- "Aaa, ce draguta sunteti doamna, te iubesc!"

Si in Baia Mare, un tanar de 23 de ani a plecat la drum cu masina, dupa ce s-a cinstit la o nunta. Cand a ajuns intr-un sens giratoriu din oras, nu a reusit sa vireze si a trecut printr-un gard care imprejmuia o parcare, a lovit un autoturism si s-a oprit apoi in zidul unei cladiri.

Pe langa faptul ca va trebui sa plateasca paguba, soferul este si cercetat penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

VIDEO PROTVPLUS.RO