Cum ar fi fost luat cu forța un copil de către tată, în ciuda unui ordin de protecție


Ultimul update: Vineri 26 Aprilie 2019 17:52
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019 19:03
Categorie: Stiri actuale

Un auditor al Curţii de Conturi, din Constanța, este căutat de poliţie în toată ţara şi a fost dat în consemn la frontieră după ce ar fi dispărut împreună cu fiul său în vârstă de 6 ani.

Bărbatul ar fi încălcat un ordin de protecţie şi l-ar fi smuls cu forţa pe copil de lângă mama. Divorţase de femeie acum doi ani, iar cel mic rămăsese în grijă acesteia.

Vedeți aici reacția tatălui cu privire la situație

Dan a fost dat dispărut în urmă cu două săptămâni. Era împreună cu mama şi cu sora lui la un club de tenis din Constanța când tatăl l-ar fi luat cu forţa.

Mama băiatului: "A venit, a luat copilul de lângă mine şi fiica mea, de la antrenamentul de tenis, l-a luat cu forţa şi l-a băgat în maşină. Am anunţat organele de poliţie, am făcut nenumărate cereri peste tot, copilul este căutat dar deocamdată fără niciun rezultat."

Femeia susţine că fostul soţ a încălcat un ordin de restricţie - care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 300 de metri de ea şi de băiat.

Documentul fusese eliberat - luna trecută - de Judecătoria din Constanța după ce individul şi-ar fi agresat fosta parteneră chiar dacă erau divorţaţi.

Mama băiatului: "Îmi vreau copilul acasă, în rest nu mă interesează nici ce pățește, nici ce urmări va avea această acţiune a lui, vreau doar copilul acasă."

Dispariţia băiatului de 6 ani este anchetată de poliţie.

Andreea Munteanu, Poliția Constanța: ”A fost dat în consemn la toate punctele de frontiere şi de asemenea a fost dat în urmărire în toate judeţele din ţară."

Mama copilului face un apel către cei care îl cunosc pe fostul soţ şi ştiu unde s-ar afla acesta împreună cu băiatul.

Avocatul bărbatului: "Nu a fost înştiinţat de emiterea ordinului, de solicitarea de protecţie emisă împotrivă să. La acest moment, din ce ştiu, este plecat în concendiu. Urmează ca după ce va reveni din concediu evident să înapoieze copilul mamei."

Bărbatul căutat de poliţie se numeşte Nicolae Popescu. Din 2005, este auditor al Curţii de Conturi din Constanța - instituţie unde acum figurează, în concediu de odihnă. Bărbatul a mai avut probleme şi în întrecut. Acum zece ani ar fi fost arestat preventiv în Grecia opt luni - după ce a fost acuzat de clonare de carduri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Cazul ciudat al fetiței de 2 ani răpite la Bacău. Unde a fost descoperită Antonia, după 20 de ore
Copil luat cu forța de lângă mama lui, la Constanța. E de negăsit de 2 săptămâni
VIDEO PROTVPLUS.RO