Copil luat cu forța de lângă mama lui, la Constanța. E de negăsit de 2 săptămâni


Ultimul update: Miercuri 24 Aprilie 2019 17:50
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019 16:54
Categorie: Stiri actuale

Un angajat al Curţii de Conturi Constanța este căutat în toată ţara, dar a fost dat şi în consemn la frontieră, după ce şi-a luat copilul, de 7 ani, deşi avea interdicţie.

Bărbatul avea interdicția de a se afla mai aproape de 300 de metri de băieţel şi de fosta soţie. Femeia susţine că a fost urmărită şi agresată de fostul soţ, iar cel mic a fost luat cu forţa de la ora de tenis. 

Copilul şi tatăl acestuia au dispărut în urmă cu două săptămâni când cel mic a terminat antrenamentul la tenis.

Mama copilului: "Pe data de 11 a venit, a luat copilul de lângă mine şi fiica mea de la antrenamentul de tenis. L-a luat cu forţa şi l-a băgat în maşină şi de atunci nu mai ştiu nimic de el. Am anunţat organelle de poliţie, am făcut nenumărate cereri peste tot, copilul este căutat, dar deocamdată fără niciun rezultat".

Cei doi au divorţat în 2017, iar instanța de judecată a stabilit custodia comună a copilului de șase ani, cu domiciliul stabil la mamă.

Violențele nu au încetat, însă, reclamă femeia. De aceea, în 2017, aceasta a solicitat instanței de judecată un prim ordin de protecție. Cum agresiunile au continuat, pe 9 aprilie, bărbatul a primit un nou ordin de restricţie care îi interzicea bărbatului să se apropie la mai puțin de 300 de metri de femeie, de fiul lor, cât și de cele două fiice ale femeii.

Două zile mai târziu, bărbatul a luat copilul.

Mama băiatului: "Nu vreau să bănuiesc nimic, vreau doar să sper că este doar o şicanare. Îmi vreau copilul acasă în rest nu mă interesează nici ce păţeşte, nici ce urmări va avea această acţiune a lui, vreau doar copilul acasă".

Andreea Munteanu, ofiţer de presă IPJ Constanța: "Poliţiştii au deschis un dosar de urmărire penală privind nerespectarea măsurilor ordinului de protecţie. A fost dat în consemn la toate punctele de frontieră şi de asemenea a fost dat în urmărire în toate judeţele".

Femeia face un apel către cei care îl cunosc pe fostul soț, către cei care îi văd pe el sau pe copil, să sune urgent la 112.

Pe de altă parte, avocatul bărbatului susţine că acesta este plecat în concediu.

Omar Geli, avocatul tatălui: "Acesta nu a fost înştiinţat de emiterea ordinului de solicitarea de protecţie emis împotriva sa. La acest moment din ce ştiu este plecat în concediu. Aceste aspecte erau cunoscute de părţi, urmează ca după ce va reveni din concediu, evident să înapoieze copilul mamei fără nicio problemă".

Anchetatorii au verificat şi într-adevăr, bărbatul, care este auditor al Curţii de Conturi Constanța, figurează în concediu de odihnă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cazul misterios al tinerei moarte dintr-o pădure din Reșița. Descoperirea făcută după necropsie
Povestea primului rănit cu arsuri grave, salvat în România datorită donațiilor
Coșmar într-un cartier rezidențial. Avioanele decolează de lângă case. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO