Verdictul in cazul Cristi Munteanu si Andrei Margaritescu a fost amanat

Ultima actualizare: 17-04-2014 06:58

Zi grea pentru fotbalistii Cristi Munteanu si Andrei Margaritescu, judecati la instanta suprema intr-o afacere controversata.

UPDATE Decizia a fost amanata la cererea avocatilor.

Cei doi sportivi sunt acuzati ca ar fi incercat sa insele o firma de asigurari, impreuna cu proprietarul unei clinici medicale din Capitala de la care au cumparat o masina declarata furata.

Totul a fost descoperit acum 3 ani de zile, cand un medic din Capitala si-a declarat masina furata, incercand sa obtina asigurarea de pe urma ei. Masina a fost vanduta lui Cristi Munteanu, care a dat-o mai departe lui Andrei Margaritescu.

A urmat procesul pe care cei doi fotbalisti nu-l vor uita multa vreme. La Instanta Suprema se va da verdictul final, un verdict dupa decizia Curtii de Apel in care Margaritescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru tainuire, iar Cristi Munteanu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la tentativa de inselaciune.

Exista o urma de speranta pentru ei, odata cu noul Cod Penal. Cand vine vorba de impacarea partilor se inlatura latura penala. Daca Instanta Suprema va alege sa-i judece dupa fostele coduri de procedura atunci viitorul lor ar putea fi unul sumbru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO