O familie din Tulcea s-a trezit cu barbati inarmati cu bate si rangi in curte, dupa un scandal intr-un bar

Ultima actualizare: 17-04-2014 06:58
Scandal

O familie din judetul Tulcea s-a trezit, duminica noapte, cu mai multi barbati inarmati cu bate si rangi in curte. Totul ar fi inceput de la un schimb de replici intr-un bar, dupa ce niste consateni i-ar fi facut avansuri unei tinere din familie.

Prietenul ei a ripostat, moment in care agresorii i-au scos pe amandoi afara din local si au incercat sa ii loveasca. Dupa ce tinerii au sunat la politie sa reclame incidentul, la nici o ora, certaretii de la bar au venit la locuinta fetei si s-au pus pe distrus.

"Ia uitati cum sparg, ia uitati. Si ala se intoarce si mai da, ia uitati! Ca nu ii ajunge", spun pagubitii.

"A tras-o de bluza, i-a dat cu palma pe fund, ne-a fugarit si , daca nu il tragea unul de mana, ii dadea cu pumnul in gura. Am fugit si am sunat la 112. Dupa incidentul asta a intrat in curte si a inceput sa sparga", a povestit Gigel Pascu, prietenul fetei.

"M-au amenintat ca o sa ma bata, ca de ce am sunat la 112, ca nu trebuia. Ca o sa vad ce o sa patesc eu. Mie acuma imi e foarte frica", a spus Maria Mazilu, victima.

"Deodata am auzit spargandu-se asa, geamul. Si cand m-am apropiat de camera de supraveghere, am vazut ca niste indivizi intrasera in curte si au spart masina si geamurile la casa", a spus Raluca Mazilu, sora victimei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO