Fiul unui consilier local din Budila, judetul Brasov, gasit fara viata sub motocicleta sa de teren

Ultima actualizare: 17-04-2014 06:58

Tragedie in familia unui consilier local, din judetul Brasov, dupa ce unicul sau fiu a murit intr-un accident cumplit, petrecut pe un drum forestier. Tanarul, care avea doar 25 de ani, a fost gasit dimineata, prins sub motocicleta sa de teren.

Politistii au descoperit ca baiatul nu avea permis si nici nu isi inmatriculase motorul. In plus, nu purta casca de protectie, iar asta i-a fost, se pare, fatal. Fiul consilierului a fost gasit intamplator de un localnic din Budila. Omul a chemat repede ajutoare insa din pacate, pentru tanar era prea tarziu.

Localnic: " A avut viteza mare, Dumnezeu stie. S-a izbit acolo, in groapa aia, acolo e o tulpina. A murit pe loc. "

Nu se stie exact la ce ora s-a intamplat accidentul si nici cat a zacut motociclistul pe marginea drumului. Duminica, seara, el a petrecut la o cabana iar spre dimineata si-a condus acasa iubita. Urmau sa se casatoreasca in acest an. A fost ultima lor intalnire.

Vecinii spun ca obisnuia sa circule cu viteza, insa a pierdut controlul motocicletei. S-a izbit puternic de un copac dupa care motocicleta s-a rasturnat peste el. In momentul accidentului, se indrepta spre o cabana unde familia sa petrecea. Din pacate, baiatul nu avea permis pentru motocicleta, desi circula cu una de mare putere pe care nici nu o inmatriculase. Mai mult, acesta era al doilea motor al sau.

Reporter: "Stiati ca nu are permis de motocicleta?"
Politist: "Nu, motorul acum e luat."
Reporter: "El nu avea permis de motor?"
Politist: "Nu stim asta, domne!"

"Era un baiat foarte bun. Nu stiu ce sa mai zic, cum a venit necazul asta. Doamne fereste, singur la parinti...", a declarat un localnic.

Accident de motocicleta

Tanarul nu avea niciun fel de echipament de protectie. Nu purta nici macar casca.

Ciprian Staicu pilot de curse: "Este un motor de enduro. Fiind puternic, devine periculos. Conteaza sa ai cat mai multa experienta, sa nu te hazardezi, nu trebuie sa te dai haiduc. Orice greseala poate fi fatala, mai ales in enduro, unde sunt bolovani, stanci, copaci."

Ancheta urmeaza sa lamureasca si daca putea fi salvat daca ar fi fost descoperit mai devreme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO