Criminalul din Brașov a încercat sa-i spună soției că a vrut să se sinucidă. Motivul pentru care l-a ignorat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

După ce judecătorii au decis arestarea preventivă a omului de afaceri din Braşov, suspectat de triplă crimă, el nu a contestat decizia.

Audierile care au durat aproximativ 5 ore au scos la iveală detalii importante, mai despre starea de spirit a suspectului, care în ultima vreme consuma droguri şi era pasionat de numerologie. Pe de altă parte, joi trupurile neînsufleţite ale celor doi copii şi al mamei lor au fost ridicate de rudele femeii, de la morgă, şi duse la Piatra Neamţ, pentru înmormântare.

Avocatul omului de afaceri Florin Buliga susţine că bărbatul care şi-a ucis familia nu regret[ nimic din ce a făcut.

”Un posibil factor declanşator, pe fondul labilităţii psihice de care dă dovadă, zic specialiştii, acum poate vorbim şi de un delir mistic, este consumul de droguri. El spunea că nu a mâncat de circa 36 de ore şi nu îi era foame”, a spus Daniel Diaconu, avocatul suspectului.

Buliga i-a mai povestit avocatului că nu a avut nici o problemă cu copiii şi că toate supărările proveneau din conflictele cu soţia. Probleme lor au început încă de pe vremea când el era alcoolic şi ar fi avut şi o relaţie extraconjugală.

”În seara crimei când a ajuns acasă a încercat să îi spună soţiei că avut tentativa de suicid, soţia care era în vizionare unui film pe laptop despre Iluminati, l-a ignorat şi nu a discutat cu dânsul. Își acuza soţia că nu are o comunicare cu el la nivel emoţional”, a mai spus avocatul.

Suspectul a fost condus la serviciul de medicină legală Braşov pentru o examinare fizică. Legiştii i-au găsit în drepul inimii o rană superficială pe care, Buliga susţine că şi-a provocat-o singur în încercarea de a se sinucide. Dar şi o zgârietură pe obraz, pe care bărbatul a spus că i-ar fi făcut-o Monica, în lupta ei disperată pentru viaţă. Individul a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, ca să îi ucidă.

Buliga le-a povestit anchetatorilor că în ziua triplei crimei a mers la Şinca Veche, unde se afla o mănăstire ridicată lângă o grotă veche de mii de ani. Grota este un punct important pe harta celor pasionaţi de mistere.

"Foarte mulţi merg acolo cu idei năstruşnice. Adică nu te duci acolo şi gata, găseşti miracolul... se întâmplă minunea”, spune Gheorghe Piuaru, preot paroh Şinca Veche.

Convinşi că aici se petrec fenomene paranormale şi că locul e încărcat de energii speciale, sute de oameni vin să-l vadă şi să mediteze. I se mai spune "Templul ursitelor" pentru că ar avea darul de a îndeplini dorinţele. Crăpăturile săpate în piatră sunt pline de mesaje lăsate de vizitatori.

”Acolo cu mii de ani în urma trăiau dacii noştri şi trăiau în armonie, şi toate lucrurile astea erau echilibrate, nu are legătură cu ce se întâmplă în zilele noastre. Acolo eu am stat şi am plecat cu o stare foarte frumoasă. Acolo simţi un pic mai mult de atât, simţi pacea, pacea interioară şi pleci mult mai echilibrat”, spune Mihaela Stamate.

Trupurile Monicăi şi ale celor doi copii, băiatul de 13 ani şi faţă de 18 ani au plecat spre Piatra Neamţ, unde vor fi înmormântaţi.

Colegii de clasă, împreună cu diriginta lor, şi-au luat rămas bun de la Ioana.

Venită să ia trupurile neînsufleţite, sora femeii moarte le-a cerut anchetatorilor să îi permită o discuţie scurtă cu cumnatul ei. A stat de vorbă cu el pentru că a vrut să afle, cităm "ce a avut în cap când a făcut asta".

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO