Craterul imens aparut pe o sosea din Capitala s-a dublat. Circulatia in zona a fost oprita, iar soferii au stat ore in trafic
Craterul imens aparut marti seara pe Splaiul Unirii din Bucuresti s-a marit peste noapte, astfel ca circulatia in zona a fost inchisa, iar traficul deviat.
Miercuri dimineata, soferii s-au trezit la cozi infernale, catre Opera, si au vrut sa le ceara explicatii oficialilor, de ce se intampla asa ceva intr-o capitala europeana, in 2015.
Cei care vor sa faca poze au la dispozitie o saptamana, pentru ca atat ar putea dura reparatiile. Asa arata acum groapa din asfalt de pe Splaiul Unirii. In 24 de ore si-a dublat dimensiunea, asa ca politistii n-au avut incotro si au inchis zona. Traficul a fost deviat, iar intre Unirii si Opera s-au format cozi imense de masini.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Sofer: "Se circula sub orice critica! am stat vreo douazeci de minute."
Sofer: "In ce tara traim, domne! De vreo doua zeci de minute tot stau la coada. Am intarziat si la serviciu, m-am nenorocit."
Andrei Codau, purtator de cuvant Rutiera: "Avem un numar foarte mare de autoturisme ce nu pot fi preluate de catre arterele mentionate."
Craterul format are aproximativ 8 metri patrati, este adanc de trei metri si ar fi putut cu usurinta sa inghita cu totul o masina.
Specialistii spun ca asfaltul s-a rupt in doua, dupa ploaia de acum trei zile. Sub el, se afla un colector de canalizare al retelei de apa, ai carui pereti macinati au cedat.
Reprezentantii Apa Nova au deviat canalizarea catre alte conducte astfel incat oamenii care stau in zona sa nu fie afectati.
Madalin Mihalovici, director adjunct Apa Nova: "Va trebui golit impreuna cu colegii de la Apele Romane complet cuva, deoarece inaltimea de apa din cuva era peste cota colectorului, producand o presiune ceea ce putea sa ne produca o noua prabusire."
Deocamdata, reprezentantii Apa Nova incearca sa repare colectorul stricat, insa lucrarea este complicata si poate dura si o saptamana.