Copila de 8 ani, abuzata de unchi sub privirile mamei. Cum au descoperit autoritatile ce se intampla in casa din Iasi

Ultima actualizare: 28-10-2016 07:14

Situatie revoltatoare intr-o localitate din judetul Iasi! O copila de numai opt ani a fost violata de unchiul ei, totul petrecandu-se, potrivit anchetatorilor, chiar sub ochii mamei.

Fetita a apucat sa-i povesteasca surorii mai mari, in varsta de 20 de ani, tot ce a fost silita sa indure, iar tanara a mers cat a putut de repede la politie, spun vecinii. Barbatul, care este cumnatul mamei copilei, se afla acum in arest preventiv, iar femeia risca sa-si piarda definitiv drepturile parintesti.

Fetita de 8 ani, alaturi de fratele geaman si de o alta sota ai ei in varsta de 11 ani, se afla acum in grija unei familii de asistenti maternali.

Cei mici sunt consiliati psihologic, iar specialistii spun ca fetita abuzata mai are nevoie de timp pentru a depasi trauma emotionala prin care a trecut.

Barbatul care si-a batut joc de copila se afla acum in spatele gratiilor si risca multi ani de puscarie pentru viol. Vecinii spun ca acesta avea o relatie cu mama fetei de mai mult timp si, chiar daca era fratele fostului sot al femeii, care a murit in urma cu cativa ani, nu se mai ascundeau de ochii lumii.

Potrivit anchetatorilor, mama minorilor risca sa nu isi mai poata lua niciodata copiii acasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO