Consilier judetean din Galati, lovit de troleibuz in timp ce mergea la sedinta CJ. Barbatul ar fi traversat pe rosu

Ultima actualizare: 27-04-2017 07:01
accident troleibuz Galati

Un consilier judeten din Galati a fost ranit, luni, si transportat la spital, dupa ce a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit de un troleibuz, accidentul avand loc in zona centrala a municipiului Galati.

Eugen Zaharia, in varsta de 67 de ani, consilier judetean PSD si director general al Administratiei Pietelor Galati, a fost victima unui accident rutier care a avut loc in zona centrala a municipiului Galati, pe strada Domneasca, in imediata apropiere a sediului PSD Galati si a Prefecturii.

Potrivit purtatatorului de cuvant al Politiei Judetene Galati, Andreea Rogojina, barbatul a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit de un troleibuz.

FOTO: Viata Libera

Reprezentantul Politiei a precizat ca soferul troleibuzului - un barbat de 52 de ani - nu consumase bauturi alcoolice. In urma accidentului, a fost intocmit dosar de cercetare pentru vatamare corporala din culpa.

Consilierul judetean a fost preluat cu o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, avand un traumatism cranio-cerebral si o plaga la cap, potrivit cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanta Galati.

Reprezentanti ai Spitalului Judetean au afirmat, la randul lor, ca barbatul, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, este constient, fiind in curs de investigatii.

Accidentul rutier a avut loc chiar inaintea sedintei ordinare a Consiliului Judetean, presedintele CJ Galati si prefectul Gabriel Panaitescu ajungand si ei in zona la scurt timp dupa producerea accidentului. De altfel, sedinta Consiliului Judetean a inceput cu o intarzire de cateva minute. "Un coleg de-al nostru a avut un accident si speram sa fie bine”, a spus presedinteste CJ Galati, Costel Fotea, in debutul sedintei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO