Accident grav in judetul Bistrita-Nasaud. O masina cu paine s-a izbit de un cap de pod

Ultima actualizare: 27-04-2017 07:01

 Un grav accident a avut loc luni dimineata pe o sosea din judetul Bistrita-Nasaud.

O masina cu paine a lovit o autoutilitara care circula in fata sa, apoi a ricosat violent intr-un cap de pod. In urma impactului, conducatorul dubei a suferit rani grave si a fost operat de urgenta la Spitalul Judetean.

Accidentul a avut loc in zorii zilei in localitatea Ciceu Mihaiesti din Bistrita-Nasaud. Soferul dubei care transporta paine nu a pastrat distanta, astfel ca nu a mai putut evita impactul in momentul in care autoutilitara din fata sa a franat.

Soferul autoutilitarei: "Am circulat pe banda mea normal, numai ne-a palit din spate si ne-a proiectat pe astalalta parte. A adormit, nu stiu. Nu se vede urma de franare sau altceva."

Duba s-a izbit puternic intr-un cap de pod, iar soferul a ramas blocat in cabina distrusa.

Plutonier Paul Seserman, I.S.U. Beclean: "Am gasit o victima incarcerata, am actionat pentru degajarea victimei cu sculele si aparatele de descarcerare apoi am predat victima echipajelor de prim ajutor si terapie intensiva."

Soferul a fost transportat de medicii SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud. A fost operat si este internat la Terapie Intensiva.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO